24

465 29 14
                                    

Jennie son dönemlerde daha iyiydi. Bu basit ama etkili yöntemler onu rahatlatıyordu. Her gün artık arkadaşları ve sevgilisi ile daha çok vakit geçiriyordu. Gülümsüyordu. İnsanları umursamıyordu.

Ablası hakkında sadece güzel anıları düşünüyordu. Sevgilisi ile güzem anılar biriktiriyordu. İrene den başka arkadaşlar da edinmişti. Lisa, Rose, Jisoo ve Nayeon...

Hayatı bir psikolog ile değişmişti ve değişmeye devam ediyordu. Gerçek manada mutlu olmaya başlıyordu. Bazı anıları unutmanın yolunun yeni anılar biriktirmek olduğunu biliyordu artık!

Yoongi ise sevgilisi ile gayet mutluydu. O da monoton hayatından çıkmıştı. Her gece sarhoş olmayı bırakmıştı tabi bu Taehyung, hoseok ve jinin pek hoşuna gitmemişti.

Jennie de yoongi de mutluydu en azından dünyaya yeni gelmiş bir bebek gibilerdi. Hayata yeniden başlıyorlardı...

Seanslara devam etmiyorlardı onun yerine yoongi ona bir sevgili olarak yardım ediyordu. Her daim yanında olup onu gülümsetiyordu.

Jennie bazen hala ablasını düşünüyordu. Gizli gizli suho ile buluşurlarken ne kadar mutlu olduğunu. Yaşamaktan ne kadar keyif aldığını fakat sonra huzura erdiğini düşünüp mutlu oluyordu. Ölüm ona hiç yakışmayacak şeydi normalde fakat o zaten yaşamıyordu.

Jennie bunları bir kenara bırakıyor ve sevdiği şeylere yöneliyordu. Bu aralar şarkı söylüyor ve öylesine şarkı kaydediyordu. Hatta yoongi ile beraber bir şarkıları bile vardı.

Onlar mutlulardı en azından beraber olduklarında. Yoongi platonik kalmamıştı sonuçta. Jennie ise huzuru bulmuştu kendi huzurunu...

~The End~

My Patient | YoonnieDonde viven las historias. Descúbrelo ahora