Capitolul 11

1K 61 0
                                    

Mă ridic din pat și ma dezmortesc puțin, merg la cada si dau drumul la apa, Amon inca doarme asa ca il voi trezi după ce termin.

-Tiara?

-Sunt in cada. spun iar el isi ridica capul pentru a ma privi.

Se ridică si vine lângă mine, isi pune mâinile pe marginea cazii si ramane atent la mine.

-Vrei sa mi te alături?

-Credeam ca nu mai întrebi. spune în timp ce intra in cada.

Se pune in spatele meu si ma trage la pieptul sau, mâinile sale se așează pe sânii mei si le oferă puțin răsfăț.

-Sunt uimit ca ai venit aseară, nici nu iti imaginezi cat de emoționat am fost sa te vad doar într-un halat. Nu am simtit nimic pentru nimeni atât de intens cum simt pentru tine, mă exciti al naibi de tare si vreau sa fi a mea cat mai curând posibil. Fi a mea. șoptește ușor aproape de urechia mea.

Mâinile lui imi ajung pe talie si ma ridică pentru a ma intoarce cu fata la el, ajung sa stau in poala lui.

-Fi a mea. spune si asteapta tăcut aprobarea mea.

-Voi fi a ta. spun si zâmbesc la vederea chipului sau plin de dorinta. Dar nu tocmai acum. spun si ies din cada.

-Unde pleci?

-Are fi bine sa vi si tu, vreau sa mâncăm si sa vorbim ceva important.

- Ce anume sa vorbim?

-Amon eu ti-am ascuns ceva si am fost nesigură daca sa iti spun sau nu, acum însă relatia noastra s-a schimbat cumva si sunt pregatita sa vorbim.

- Hai sa vorbim acum, ma îmbrac si imi spui.

După ce ne-am îmbrăcat Amon s-a așezat pe pat tăcut și pregătit să mă asculte, am facut la fel si m-am pus lângă el.

-Atunci când a trebuit să mergem să prezentăm regulile si au venit si părinții mei să le semneze am vorbit cu ei, tu țineai un discurs cred si eu m-am dus în alta camera împreună cu ei la insistențele lor. Mama mi-a spus niște cereri deranjante, mi-a cerut să te manipulez in favoarea nostra, sa te fac să te conformezi la cererile spuse de părinți mei si oameni sa beneficieze mai mult decât demoni de o lume mai buna. Imi pare rau daca esti supărat pentru ca nu am avut curajul sa iti spun dar imi era teamă de reacția ta.

-Sunt extrem de supărat pentru ca mi-ai ascuns asta, dar sunt si mândru de tine. Acum ai inteles ca eu sunt soțul tău și de acum trebuie sa te consulți cu mine, într-un fel ai dreptate, relatia noastra brusc devenită una apropiată ma ajuta sa judec mai bine această confesiune a ta. Propun să avem grijă cu părinți tai de acum înainte si sa fim atenti.

Afirm din cap si il îmbrățișez, are dreptate in tot ce spune si acum imi dau seama inca o data cat de demn este el pentru a fi rege, stie mereu sa ia deciziile potrivite.

Peste ceva timp niște demoni au venit la palat cu niște probleme iar Amon a fost prins într-o ședință. Am iesit in grădină si m-am apucat să o îngrijesc, am tăiat si udat florile pana cand o slujnica ma întrerupt.

-Înălțimea ta a venit o scrisoare pentru dumneata, doresti sa o deschid?

-Da te rog. spun si imediat ce o deschide o i-au curioasă.

Înălțimea ta, sunt draga ta prietena Alice, iti scriu pentru a te informa sunt sceptică în legătură cu părinți tai, sper ca aceasta scrisoare sa ajunga la tine. Trebuie sa depun efort sa nu fie citită de cine nu trebuie, asa ca am fost ajutată de fiul contului Pelsic sa trimit această scrisoare. Am auzit o discuție aprinsă între părinți tai, spuneau nu sunt mulțumiți de tine si comportamentul tau, spuneau , si citez: Nu am crezut vreodată propria mea fica se va întoarce împotriva semenilor săi, împotriva noastră și se va integra in lumea lor, lumea atrocităților si va deveni ca ei. Trebuie adusă pe calea cea bună. Nu stiu ce sa spun sau sa inteleg din această discuție, nu stiu ce este intre voi si te voi susține chiar dacă nu sunt in cunostinta de cauza. Sper sa iti fie de folos această informație.

Draga ta prietena, Alice.

Am rămas surprinsă de această scrisoare, sărmana Alice nici nu vreau sa imi imaginez cat de greu ia fost sa imi trimita această scrisoare, și-a riscat viața pentru ca eu sa aflu aceste informați. Ajung in camera mea si ard scrisoarea, nimeni nu trebuie sa afle despre asta, nimeni înafară de Amon, el este singurul căruia îi voi spune.

-Amon ai terminat sedinta?

-Da, a decurs totul bine.

-Trebuie să vorbim, am primit o scrisoare ce m-a nelinistit si trebuie sa mergem undeva mai retras sa iti povestesc despre asta.

- In camera mea te rog. spune si ma conduce pana acolo. Acum spune-mi ce te frământă Tiara.

-Părinți mei.

-Povesteșt-mi cu lux de amănunte.

-Alice mi-a trimis o scrisoare în care mă înștiința ca a auzit o convorbire intre părinți mei, spuneau că nu le vine sa creada ca eu m-am intors împotriva lor si ai oamenilor, sunt convinși că eu sunt in totalitate de partea voastră si eu personal am o speculație ca ei cred ca ii vom ataca.

-Atunci sa le demonstrăm că se înșeală.

- Dar cum Amon? Cum sa facem asta cand ei sunt ferm convinși?

-Le facem o vizită, ma voi confesa tatalui tau despre problemele si secretele mele de stat, ii voi arata cat de mult ii merit increderea.

-Te joci cu o sabie cu două tăișuri Amon, tata fie va aprecia și iti va oferi încredere, fie te lucrează pe la spate si tu ii vei oferi pe tava informați utile. Gândește-te bine înainte sa pui planul in practica.

-Nu iti face griji, cine a spus că îi va da informati adevarate? Important este sa ma comport ca si cum am atata încredere încât ma destăinui si el va face ce dorește cu informatiile oferite...

-Și atunci vom vedea dacă este de încredere sau nu.

-Și vom sti ce pedeapsa aplicăm daca nu este, dar sper sa nu se ajungă până aici.

-Da, sper sa nu se ajungă. spun si il îmbrățișez.

-Trimitei mamei tale o scrisoare, spune-i ca regele Amon dorește o ședință in care sa discutam despre cum au primit oameni si demoni noile reguli, spune-i ca aici totul decurge minunat si ca vom mai sta câteva zile la ei pentru ca tie dor de casa.

-Mă apuc de scris.

Silită La CăsătorieUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum