Bölüm 3

4.5K 235 72
                                    

Jungkook'un bakış açısı

Alarmımın çalmasıyla uyandım. Duş almış ve iş kıyafetimi giymiştim. Aşağı yemek odasına indiğim zaman Jennie'nin kahvaltısını yaptığını gördüm.

" Hey buraya gel" dedi beni görür görmez. Yanına oturdum ve kahvaltımı yaparken konuşma başlattım. "Uykun nasıldı Jennie?" "İyiydi" diye cevapladı beni kısaca. "Abi aslında bugün yatıya kalma için arkadaşım Mari'nin evine gidebilir miyim? Diye soracaktım." Bana bir şey soracağı belliydi, "Tabii ki tatlım ama unutma geceleri ortalıkta dolaşmak yok ve erken uyuyun tabi beni aramayı unutma tamam mı?" "Tamam seni seviyorum" dedi heyecanla.

Ona hayır demenin bir anlamı yoktu çünkü tatlıydı ve benden izin almak için kesin bunu kullanıp izin alırdı, bu yüzden kaybedilecek bir savaşa girmenin bir anlamı olmadığından emindim.

Sonra ikimiz de saatimize bakıp evden çıktık, Jennie'yi kolejine bıraktım ve ben de kendi ofisime gittim.

___________

Jimin'in bakış açısı

Sabah uyanmış ben ve abim için kahvaltı hazırlamıştım.

Kısa süre sonra hyung aşağı inmiş ve masaya oturmuştu ben de ona yaptıklarımı servis etmeye başladım. İkimiz de yemeye başlamıştık. "Jimin-ah, belki bir evcil hayvan almalıyız?" Dedi birden anlamamıştım nedenini. "Vay hyung, bu çok güzel olur ama ona kim bakacak?"

"Belki de artık mağazada çalışmayı bırakmalısın" dedi sanırım bunun için istiyordu ama bırakamazdım. "Hayır hyung yapamam" dedim. "Zaten sana yeterince yük oluyorumuş gibi hissediyorum bu yüzden işimi bırakamam hyung." Yüz halinden kızdığı belliydi. "Tamam Jimin, ama bir daha kendin hakkında böyle düşünme tamam mı? Sen bana asla yük olmuyorsun."

Bunu hep söylerdi ve o bunları söylerken kendimi daha da mahçup hissederdim.

"Tamam hyung" dedim başka türlüsünü diyemezdim zaten. "Bugün için planın nedir Jimin?" Diye sordu tekrar.

"Taehyung ile kütüphanede çalışacağım ve sonra dans stüdyosuna gideceğim"

Benimle ilgilenirdi, her zaman benimle ilgilenirdi ona sahip olduğum için çok şanslıydım.

"Oh pekala."

İkimiz de kahvaltımızı bitirmiş ve dairemizden çıktmıştık böylelikle kendi yollarımıza gittik. Bugün hyung işe geç kaldığı için kendi arabamı almak zorunda kalmıştım.

Peki, mağazada çalışıyorsun ve bu arabayı nasıl alabiliyorsun? Diyorsunuz kesin ama kredi diye bir şey vardı değil mi?

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Peki, mağazada çalışıyorsun ve bu arabayı nasıl alabiliyorsun? Diyorsunuz kesin ama kredi diye bir şey vardı değil mi?

Kütüphaneye girdiğim zaman en iyi arkadaşım Taehyung'u görüp böylelikle yanına gittim. 3 saatlik çalışmanın ardından öğle yemeği yemeye karar verdik, bu yüzden bölgemizde açılan yeni bir kafeye gittik.

My Joy Jikook (Çeviri)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin