6. Opnames (2/2)

134 3 0
                                    

Dioni pov

We zijn net klaar met opnemen, over een paar weken komt de cd uit. We zitten nu in de auto onderweg naar mijn huis. Morgen gaan we een weekje weg. Ashley en Neslihan nemen ook een vriendin mee. Ene jacyntha en Rumeysa. Ik ken ze niet, maar het lijkt me wel leuk. Gio vraag ik. Ja wat is er antwoord hij. Maccie doen?? Ja is goed we zijn er toch vlakbij zegt hij wat willen jullie hebben. Voor mij het gebruikelijke zegt kaj, voor mij ook zeggen cassius,jai,samuel en ik. En wat willen de dames hebben vraagt gio. Euhh doe mij maar een milkshake banaan en een mc nuggets menu zegt Neslihan. Ik wil ook een mc nuggets menu en dan 1hamburger en een mc flurry m&m zegt Ashley. Oke komt voor mekaar zegt gio. Ik kijk naar Ashley. Ik zoen haar. Als ze zich heeft teruggetrokken gaat ze met haar hoofd op mijn schouder liggen.

*bij de mc*

Gio heeft net besteld en we rijden door naar het 2de raam. Als we ons eten hebben maken we een filmpje maccie ofzo man zegt kaj waarop ik gelijk zeg ofzoo man. Als we bij mijn huis aankomen heeft iedereen het eten al op Samuel verzameld het afval. We bedanken gio en zeggen hem gedag. Tot morgen zeggen we. Als we net binnen zijn en zitten, gaat de bel. Daar zal je Jacyntha en Rumeysa hebben zegt Ashley, mag ik opendoen vraagt ze. Tuurlijk zeg ik.

Jacyntha pov

We zijn net door de ouders van Rumeysa naar het huis van Dioni gebracht. DE Dioni van bbrave. Vandaag gaan we ze dan eindelijk ontmoeten. Ik bel aan en niet veel later wordt de deur opengedaan door Ashley. Heyy jullie zijn er eindelijk zegt ze. Ik geef haar een knuffel en Rumeysa ook. Geef de tassen maar zegt ze. We geven onze weekendtas aan Ashley en volgen haar naar de woonkamer. Ze zet de tassen op de grond. Boys dit zijn Jacyntha en Rumeysa zegt Ashley. Hoi zeggen wij. Naast wie willen jullie zitten fluistert Ashley. Cassius zeg ik zacht. Kaj zegt Rumeysa. Oké ga maar. Wie wilt er wat drinken vraagt Dioni. Ja lekker bro zegt kaj. Het gebruikelijke vraagt Dioni. Ja zegt Kaj, voor de rest ook vraagt Dioni. Ja zeggen de boys. En wat willen de dames vraagt Dioni. We zeggen alle 4 in koor APPELSAP. T zal ook eens niet zegt Dioni, gaat de appelsap nog sneller op. Hahaha iedereen lacht.

Dioni pov.

Ik kom je wel ff helpen zegt Ashley. Is goed bby zeg ik. Samen lopen we naar de keuken. Ik denk dat we deze week nog 2stelletjes erbij hebben zegt Ashley. Hoe bedoel je bbe vraag ik. Jacynt en Cass en Kaj en Rumeys. Ze kunnen het goed vinden kijk maar eens zegt Ashley. Ik kijk. Iedereen doet klef behalve Jai. Jai roept Ashley. Ja wat is er vraagt hij. Kun je ff komen vraagt ze. Omw zegt hij.

Jai pov.

Ik zit met Sterre te appen als ik word geroepen door Ashley. Ze vraagt of ik even kan komen. Omw zeg ik. Als ik bij Ashley ben vraag ik wat er is. Hoelaat komt Sterre vraagt ze.

Ze komt zo k ben nu met haar aant appen. Oké dan zien we haar zo wel zegt dioni.

Rumeysa pov

Ik zit tegen Kaj aan, hij is zo lief. Zullen we even naar buiten gaan vraagt hij aan mij. Ja zeg ik. Samen met Kaj loop ik naar buiten. We gaan op een bankje zitten. Rumeysa ik moet je iets vertellen zegt hij. Ja zeg ik. Ik denk nee ik weet het zeker, ik ben verliefd op jou en ik hoop jij ook op mij. Lieve Rumeysa, wil jij mijn meisje zijn??? Ja dat wil heek graag zeg ik,onze hoofden komen naar elkaar en voordat ik het weet zijn we aan het zoenen. Als Kaj zich heeft teruggetrokken vraagt hij of ik mee naar binnen ga. Ja gaan we het ze gelijk vertellen vraag ik. Alleen als jij het wil bbe zegt hij. Ja zeg ik. En samen lopen we naar binnen.

Heyyy we hebben al paar dagen niks geüpload maar hier is dan weer een deel. In het deel van de rollen hadden we gezegd dat sterre niet in dit boek zou komen maar we hebben daar toch wel voor gekozen. We gaan alleem niet vanuit sterre schrijven. Hope you like it.

Love with the boys. ft B-Brave)Where stories live. Discover now