11. Verjaardag Ashley

78 3 1
                                    

* 9 maanden later*
Bbrave is internationaal gegaan en treed nu ook op in België.
Iedereen woont ondertussen samen.
De moeder van Ashley en haar broertje en zusje zijn naar België verhuist en komen dus niet zo vaak meer alleen tijdens optredens.

Pov Dioni

Vandaag is Ashley jarig en we hebben een SupriseParty voor haar georganiseerd. Gelukkig weet ze nog van niks. Ashley is al 8 maanden zwanger nu en het word een tweeling. We gaan vanmiddag uitgebreid haar verjaardag vieren. De voorbereidingen zijn al in volle gang en iedereen is al binnen. Ik ga voor iedereen staan en begin te praten

Lieve allemaal,
Fijn dat jullie er allemaal zijn. Ashley komt zo thuis en het is de bedoeling dat we haar gaan verrassen. het is de bedoeling dat iedereen zich verstopt en als ze binnenkomt roepen we allemaal Suprise.

iedereen verstopt zich en Ashley komt binnen.
Suprise roepen we allemaal tegelijk.
Ashley is helemaal verbaasd. Heb jij dit geregeld schat vraagt ze aan mij. Ja antwoord ik. Dat is zo lief van je en ze geeft me een zoen. Ashley gaat op de bank zitten en ik ga naast haar zitten. Iedereen feliciteert haar. Ik zorg voor drinken en dat iedereen zich een beetje rustig houdt. De andere boys moesten nog iets doen dus die kwamen later.
30minuten later krijg ik een appje van Kaj

Kaj: yo man we staan nu voor jullie huis met een verrassing voor Ash. Wil jij haar even een blinddoek omdoen en dan de deur open doen??

Dioni: yo komt goed bro

Ik doe Ashley een blinddoek voor en loop maar de deur. Daar staan de boys, moeder en het broertje en zusje van Ashley. Ik gebaar dat ze me moeten volgen en dat doen ze. We lopen de woonkamer binnen en ik ga achter Ashley staan en doe haar blinddoek af.

Pov Ashley

Dioni staat achter me en doet mijn blinddoek af. Als ik kijk zie ik mijn moeder, broertje en zusje. Ik begin te huilen en loop op ze af. Mam roep ik wat ben ik blij om jullie te zien. Me moeder feliciteert mij en geeft me een kado. Daarna loop ik naar mijn broertje en geef hem een knuffel. Gefeliciteerd Assie zegt hij echt zo schattig. Dan is mijn zusje aan de beurt. Ook zij geef ik een knuffel.
Ik loop naar de bank en ga zitten, dioni neemt Anne mee en zet haar naast mij op de bank. We feesten nog een poosje door en uiteindelijk is het 9uur savonds en iedereen is naar huis. Ik ben best moe en dat ziet dioni en samen gaan we naar boven. Ik stap in bed en kruip tegen dioni aan. Langzaam vallen we inslaap.

Heyyy hier is hij dan eindelijk een nieuw hoofdstuk. Bij 5votes en 5comments ga ik verder

Love you xxx

Love with the boys. ft B-Brave)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें