4. Same together 1/2

173 5 0
                                    

Dit hoofdstuk gaat een extra lang hoofdstuk worden. In dit hoofdstuk gaat er iets gebeuren waardoor hun leven compleet veranderd.

Enjoy❤️❤️❤️

Neslihan pov

We zitten in de klas sam zit naast mij en telkens als ik naast hem zit voel ik me heel erg blij alsof alles gestopt is. Ik zie opeens sam zijn gezicht voor me, ik schrok en werd meteen wakker, sam zeg ik zachtjes hij lacht en kijkt me met zijn mooie glimlach aan zo mooi en die ogen zijn zo perfect. Toen de les voor bij was gingen we met zen 2e uit school. Waar gaan we heen sam? Vraag ik met een big smail, dat ga je zo zien zegt sam en trekt me mee. Ik zie dat we in de stad zijn, we gaan binnen in een restaurant, sam schuift een stoel naar achteren en doet een teken van ga zitten ik zit en sam zit daarna ook, onder tussen hebben we 2 cola bestelt niet iets te eten want we hadden geen trek. Na dat we over alles en nog wat hebben gepraat, zie ik opeens dat sam zijn handen op de mijne legt, ik kijk hem aan en wacht wat sam gaat zeggen, neslihan ik weet we kennen elkaar pas maar ik kan je niet uit mijn hoofd krijgen, ik hou heel erg veel van je, wil je mijn meisje zijn? Ik kijk hem aan en kan even niet meer praten ikk ikk ikk.. sam kijkt me met bange ogen aan, maar ik knijp zijn hand en lach meteen en zeg JAAAA!!! en hij komt naar mij toe en we knuffellen elkaar, ik ben zo blij omg dit is de beste dag van me leven zeg ik tegen sam, same zegt hij meteen.

Ashley pov

De bel gaat, eindelijk denk ik. De laatste les ik voorbij. Samen met Dioni lopen we naar onze kluisjes. Ga je mee?? Vraagt Dioni. Ja maar ik moet eigenlijk mijn broertje en zusje uit de crèche halen zeg ik. Dioni vraagt of hij mee mag en ik knik. We lopen naar het fietsenhok en ik pak mijn fiets en Dioni zijn scooter Samen rijden we richting de crèche.

*aangekomen bij de crèche*

We lopen samen de crèche binnen, we zijn op tijd dus dat is wel fijn. Ik loop naar de leidsters en Dioni loopt achter mij aan. Ik begroet ze en loop door naar Anne en Bas( mijn broertje en zusje). Zodra ze mij zien stormt Bas op mij af. Ik begroet pas door hem een aai over zijn hoofd te geven daarna loop ik naar Anne en haal haar uit de wipstoel. Met z'n vieren lopen we naar mijn fiets toe. Ik zet Anne en Bas in de fietskar en maak ze vast. Als dat uiteindelijk klaar is, staat Dioni al op mij te wachten. Op naar huis zeg ik. En samen fietsen we naar huis.

Love with the boys. ft B-Brave)Where stories live. Discover now