2. Kennismaking(2/2)

219 9 0
                                    

neslihan pov

We zitten nog steeds in de klas en het is zo saai denk ik, maar aan de andere kant. Zit de mooiste jongen van de wereld naast mij SAMUEL LAURENS LEIJTEN zit gewoon naast me hij is zo leuk en cute omg. Want denk hij eigelijk over mij? Neslihan doe normaal denk ik je moet rustig en kalm blijven!

Samuel pov

Neslihan lijkt me wel aardig ze ziet er ook leuk uit haha zou ze een vriendje hebben? Ik hoop het niet, zeg ik in mezelf.

Ashley pov

Omg de mooiste jongen uit mijn dromen zit gewoon naast mij in de les. Dioni Jurado-Gomez. Ik kijk voorzichtig opzij en zie dat hij naar mij kijkt. Ik draai gauw weg maar hij heeft het al gezien. Hé niet zo verlegen zegt hij. Ik bloos. Hij is zo leuk, zou hij nog single zijn denk ik in mezelf. Ik pak me schrift en begin te schrijven.

Dioni pov

Ik kijk de hele tijd naar Ashley. Ze is echt een lekker ding. Zou ze een vriendje hebben. Oh wat hoop ik toch van niet. Dan krijg ik een briefje onder me neus geschoven. Ik vouw hem open en lees hem. 'Heb je zin om vanmiddag na school met mij mee naar huis te gaan?? X Ashley'

Ik kijk haar aan en knik. Ik schrijf mijn nummer op het briefje en schuif het terug.

Love with the boys. ft B-Brave)Where stories live. Discover now