5. Voorstellen (2/2)

153 4 0
                                    

Neslian pov

We zitten in de auto op weg naar de studio, vandaag gaan Ashley en ik de rest van B-Brave ontmoeten. We zijn er zegt Dioni. ik kijk naar buiten en zie daar de studio staan. we stappen uit en lopen naar de kofferbak om onze tas te pakken, Samuel houdt mij tegen. Die nemen wij wel mee zeggen dioni en samuel. samuel en dioni pakken onze tassen en we lopen hand in hand naar de ingang van de studio. Dioni houdt de deur open en we lopen de studio binnen. ik kan niet geloven dat we eindelijk Kaj, Cassius en Jai gaan ontmoeten zeg ik, Ashley antwoordt meteen ik ook niet me facking droom komt eindelijk uit. We pakken de lift en gaan 5 hoog. als we de lift uitstappen horen we het nummer As Long As You Love Me. Ashley begint helemaal te flippen. Ashley doe rustig zegt dioni. Hallo ik ga met jullie om, jij bent mijn vriendje en ik ga Kaj, Jai en Cassius ontmoeten wie wil dat nou niet, mag een mens dan even flippen zegt Ashley tegen Dioni. Ja oke je hebt gelijk geeft Dioni toe. Dioni zoent haar. Tortelduifjes zullen we gaan of blijven jullie hier. Ashley trekt zich terug en pakt Dioni bij de hand, jaja we komen al zegt Ashley en ze komt naar ons toe. We lopen naar een kamer. Voor de deur stoppen we. is iedereen er klaar voor vraagt Samuel. Ja doe de deur nou maar open zegt Ashley hyper. Samuel doet de deur open en laat ons binnen. Ga hier maar zitten dan halen we ze even. Dioni en Samuel lopen de kamer uit.

Kaj pov

We zitten in de kamer naast de meiden, we wachten totdat Dioni en Samuel ons op komen halen. De deur gaat open Samuel en Dioni komen binnen, we begroeten ze me een bro-hug. De meiden zijn er, Ashley is helemaal hyper omdat ze jullie gaan ontmoeten zegt Dioni. Waar wachten we dan nog op zegt Cassius, laten we naar ze toe gaan. We lopen met Samuel en Dioni mee naar de meiden. Dioni doet de deur open en we lopen achter ze aan naar binnen. Ashley begint te huilen. OMG jullie zijn het echt zegt ze. We lopen naar ze toe en geven ze een knuffel. Dioni komt aangelopen met broodjes en drinken. Dioni loopt naar Ashley toe en gaat bij haar zitten en slaat een arm om haar heen. Ah wat zijn jullie schattig samen zegt Jai. Ashley lacht. Goedzo dat willen we zien zeg ik.

Ashley pov

Ik ben een beetje bijgekomen en we zijn gezellig aan het kletsen. We hebben nog een verrassing voor jou zegt Samuel. ik kijk verbaasd op, wat dan vraag ik. ja dat is dus een verrassing zegt dioni. voor jou hebben we ook nog een verrassing zegt dioni tegen Neslihan. Bijde krijgen we een blinddoek voor onze ogen. Dioni pakt me bij mijn hand en we worden meegenomen. Na wat gangen te hebben door gelopen gaan we een kamer binnen, dioni zet me neer op een stoel. Ik hoop dat je dit leuk gaat vinden zegt hij. Hij doet mijn blinddoek af. Ik zit in een studio, wat ik hier ga doen weet ik niet. Misschien krijgen we een pc(priveconcert). Gaan jullie voor ons optreden vraag ik, nee zegt Dioni. Wat dan vraag ik. We gaan een nummer opnemen zegt Dioni, en jij moet meezingen voegt Jai toe. Maar ik kan helemaal niet zingen protesteer ik. Wel waar zegt Neslihan, okeoke een klein beetje geef ik toe. Wil je met ons een nummer opnemen schatje vraagt Dioni. Jaa gil ik en storm op de jongens af om ze een knuffel te geven. Als ik iedereen een knuffel gegeven heb gaat de deur open, zijn we er klaar voor vraagt iemand. OMG dat is Brahim. Dat klopt zegt Dioni. Dat is onze producer. Welk nummer vind je het mooist vraagt Cassius aan mij. "Vanavond Is Van Jou" zeg ik, dan zijn we het eens zeggen Kaj, Dioni en Samuel. 

Love with the boys. ft B-Brave)Where stories live. Discover now