4. Same together (2/2)

158 5 0
                                    

Neslihan pov

Nadat Samuel me gevraagd had om zijn meisje te zijn zijn we naar zijn huis toe gegaan, hij wilde me voorstellen aan zijn ouders en zusje. Sam doet de deur open en ik loop achter hem aan, mam pap, zegt hij. Ik wil iemand aan jullie voorstellen. Dit is Neslihan mijn vriendin, zijn zusje begint te lachen zo sammie zegt ze, je eerst dag op een nieuwe school en gelijk al een chick. Zijn ouders reageren gelukkig wat liever ze stellen zich voor als Eva en Maarten, welkom in de familie lieverd zegt Eva. Dankuwel mevrouw zeg ik beleefd. Alsjeblieft zeg je tegen mij en noem ons maar gewoon Eva en Maarten. Oke zeg ik. Wij gaan naar boven zegt Samuel. Tot straks zeggen we. Samen lopen we naar boven.

Ashley pov

We zijn aangekomen bij mijn huis. Ik pak Anne op mijn arm en Dioni pakt Bas bij de arm samen lopen we naar de deur. Als ik de deur opengemaakt heb loop ik naar de woonkamer en zet Anne in de box. Bas gaat gelijk met de blokken spelen. Wil je wat drinken vraag ik aan Dioni. Ja lekker zegt hij. Appelsap?? Hoe weet jij dat? Vraagt Dioni. Ik ben een braviour, ik weet alles van jullie. Maar wil je appelsap vraag ik nogmaals. Ja is goed zegt Dioni. Ik kom terug met 1 glas cola voor mij en 1 glas appelsap voor Dioni. Ik wil je eigenlijk wat vragen zegt Dioni om de stilte te doorbreken. Oh zeg ik, je mag me alles vragen dat weet je. Dioni staat op en haalt iets uit zijn zak en gaat op zijn knieën en doet een klein doosje open. "Wil je mijn meisje zijn?" Vraagt hij. Ik begin te huilen, ja zeg ik. Ik hou zoveel van jou. Je bent mijn idool en nu ook nog eens mijn vriendje. Hij zoent me en ik zoen hem terug. Uit het doosje haalt hij een kettingkje met de letter D en de letter A en doet hem bij mij om. Dankjewel Dion zeg ik. Ik zoen hem.

Ik had gezegd dat in hoofdstuk 7 de rest van de personages maar ik heb dat verplaatst naar het volgende hoofdstuk. Dus in het hoofdstuk dat hierna komt komen de boys van b-brave en de vriendinnen van Neslihan en Ashley ook aan de beurt

Love with the boys. ft B-Brave)Where stories live. Discover now