10, Opnames videoclips

83 1 0
                                    

neslihan pov

vandaag is het woensdag en hebben de boys en de meiden en ik vrij gekregen van school. de videoclips worden opgenomen. ik heb vannacht bij samuel geslapen, we zitten nu beneden aan de ontbijttafel te eten. me telefoon gaat en ik kijk wie het is Ashley. ik neem op

(N=Neslihan/S=Samuel A=Ashley)

N= Hee Ash

A= Hee Nes, Dioni en ik vroegen ons af of we naar julie konden komen.

N= Ik zal je Sam wel effe geven

S= Hee zusje

A= Hee Sammie, Kunnen dioni en ik naar jullie komen.

S= Ja tuurlijk gezellig, maar hoelaat moeten we dan bij GDC zijn?

A= 2uur dus we hebben nog wel even, maar ik ga nu want dioni staat al bij de deur, tot zo sammie.

S= tot zo zusje bye.

Samuel hangt op en geeft mijn telefoon weer terug. Ze komen eraan, Dioni stond al bij de deur zegt Samuel. Ik bak de borden en loop naar de keuken. ik zet ze in de vaatwasser en merk niet dat Samuel achter me staat, hij knuffelt me en ik begin hem te zoenen zo staan we nog een poosje tot de bel gaat daar zul je ze hebben zeg ik.

Kaj pov

Ik word wakker, kleed me aan. Pak me telefoon en loop naar beneden. Me ouders zijn aan het werk dus ik ben alleen thuis, net als ik eten wil pakken gaat de telefoon. "Me babe" staat er. Ik neem op

(R=Rumeysa K=Kaj)

K: hee babe.
R: *snikkend* hee schatje.
K: babe wat is er?

Ik hoor dat ze huilt en maak me zorgen.

R: kan ik een poosje bij jou slapen?? Het gaat niet goed thuis.
K: ja tuurlijk schatje, je mag zolang blijven als je wil. Je bent hier altijd welkom. Moet ik je opkomen halen??
R: dankje schatje. Nee ik zit al in de trein ben er bijna. Zie je zo.
K: is goed schatje. Ik Kom wel naar het station.
R: Okee tot zo. Love you
K: tot zo love you too baby.

Ik hang op en pak me jas. Loop naar de schuur, haal me scooter eruit en rij naar het station. Op het station aangekomen kijk ik op de borden en kijk wel perron ik moet hebben. Ik zie dat ik nog even tijd heb en besluit voor Rumeysa en mij Starbucks te halen. Ik weet haar favo smaak dus hoef ik niet op haar te wachten. Als ik de Starbucks heb gehaald loop ik naar het perron en wacht tot de trein er is. Even later komt de trein eraan en ik zie Rumeysa voorbij rijden. Ik loop naar haar toe en wacht tot de deuren opengaan. Ze ziet mij staan en komt gelijk op mij aflopen. Ik omhels haar en geef haar een kus. Daarna geef ik haar, haar Starbucks en lopen we samen naar mijn scooter.

*2 uur later*

Samuel pov

We zijn met ze allen op de locatie waar de videoclips opgenomen worden. Als dat klaar is stappen we weer in de bus en rijden we standaard naar de Mac. Gio weet ondertussen ook de bestellingen van de meiden. We hebben het eten en rijden richting mijn huis. Daar gaan we met zijn allen nog ff chillen.

*4 uur later*

Ashley pov

Het is ondertussen 2uur snachts, iedereen is al weg en Dioni en ik besluiten naar huis te gaan. Dioni komt vannacht bij mij slapen. Morgen gaan we niet naar school dat hebben we al afgezegd. We stappen in de auto en Dioni rijdt richting mijn huis. Daar aangekomen lopen we gelijk door naar haar slaapkamer en gaan in bed liggen. We praten nogwat en uiteindelijk vallen we in slaap.

Love with the boys. ft B-Brave)Where stories live. Discover now