12. Geboorte!!

70 1 0
                                    

*4 weken later*

Dioni pov

Vandaag is Ash uitgerekend en omdat het een tweeling is zal de bevalling worden opgewekt. We zitten nu in de auto naar het ziekenhuis en hebben alles al meegenomen. Het is best vroeg 6:54uur. We moeten er om 7:00uur zijn, gelukkig is het ziekenhuis dichtbij. We weten al wel wat het wordt. We komen aan bij het ziekenhuis en melden ons bij de receptie. Daar worden we door verwezen naar de 7de verdieping. Eenmaal daar aangekomen kunnen we gelijk naar de verloskamer. Ashley wordt klaargemaakt en nu is het alleen nog maar wachten totdat de bevallig begint. Ondertussen app ik ff met Kaj.

Ik: jo bro. We zijn nu in het ziekenhuis hoe is het daar?? 7:29

Kaj: yo man. Ja hier alles goed iedereen is aan het afwachten. En daar alles goed met jou en Ash. 7:38

Ik: ja gaat wel goed. Ash heeft net weeenopwekkers gekregen het is nu afwachten. Als het zover is app ik jullie wel. 7:45

Kaj: is goed man. Succes daar. Groetjes van ons. 7:46

Ik: thanks groetjes terug. 7:46

Kaj: later man 7:47

Ik: laterrrr 7:48

Ik sluit app af.

*4 uur later*

Een halfuurtje geleden is Ashley bevallen van een jongen en een meisje. Thomas Robin Jurado-Gomez geboren op 15 september 2014 om 11:18uur. Myrthe Rosa Eliza Jurado-Gomez geboren op 15 september 2014 om 11:28uur. De bevalling is goed verlopen en het gaat goed met Ash en de baby's gaat het ook goed. Iedereen is naar het ziekenhuis gekomen om de kleintjes te bewonderen. We zitten met z'n allen rond het bed van Ash. Kaj heeft Myrthe vast en Jacyntha heeft Tobias vast. Over een halfuurtje mag Ash weer naar huis. Ash moet veel rusten daarom hebben we voor de komende 3 maanden alles afgezegd. De fans vragen zich vast af waarom maar dat gaan we vanavond bekend maken op Twitter.

Love with the boys. ft B-Brave)Where stories live. Discover now