7. vivj

138 4 0
                                    

*de volgende dag*

Ashley pov

Ik word wakker, Dioni slaapt nog. Ik geef hem een kus en stap het bed uit. Ik loop zachtjes naar beneden. Als ik beneden ben zie ik me vriendinnen op de bank zitten. Ik loop naar ze toe en geef ze een knuffel. Goedemorgen zeg ik. Hebben jullie er een beetje zin in. Ja enorm zeggen ze. Hebben jullie al gegeten?? Nee zeggen ze. Kom dan gaan we een ontbijtje voor ze maken. Waar is Sterre trouwens vraag ik. Die is nog ff teruggegaan naar Jai zegt Jacyntha. Oke k ga d'r ff halen zeg ik. Ik loop naar boven naar de kamer waar Jai en Sterre liggen. Zachtjes doe ik de deur open. Goedemorgen zeg ik. Ik zie dat Jai gelukkig nog ligt te slapen. Ga je mee?? We gaan een ontbijtje voor ze maken zeg ik. Ja tuurlijk zegt ze en ze stapt hun bed uit. We lopen samen naar beneden. We kunnen beginnen zegt Sterre. Want ik ben er. We beginnen te lachen. SST zegt Sterre, straks worden ze nog wakker. We beginnen met de ontbijtjes en na een half uur zijn we allemaal klaar. Kom dan gaan we ze wakker maken. Zorg dat iedereen naar onze kamer komt zeg ik. We lopen met onze ontbijtjes naar de badkamer zodat ze nog van niks weten. K zie jullie zo zeg ik en ik loop de kamer van mij en Dioni binnen. Goedemorgen little prins zeg ik en ik geef hem een zoen. Goedemorgen beauty zegt hij en hij zoent me terug. K heb nog iets voor jou, de rest komt hier ook naar toe zeg ik. Dan gaat de deur open en iedereen komt met een slaperig hoofd de kamer binnen behalve de meiden. Ga maar zitten boys zeg ik we komen zo terug. We lopen met z'n 5en naar de badkamer en pakken de ontbijtjes. We lopen terug en ik doe de deur open. Als we binnenkomen zien we de jongens verbaasd kijken. Suprise zeggen we.

Cassius pov

De meiden komen binnen met een ontbijt voor ons. Ahww wat lief zeg ik en geef jacyntha een kus. Hebben wij iets gemist vraagt kaj aan ons. Wij hebben iets zegt jacyntha. Sinds wanneer vraagt hij. Om precies te zijn vannacht 12uur lach ik. Gefeliciteerd zegt iedereen. Thnx zeg ik. We eten ons ontbijt op en lopen naar onze eigen kamer om ons aan te kleden.

Dioni.

*2 uur later*.

We zijn aan het wachten op Gio om 11uur komt hij ons ophalen. Het is bijna 11uur. Onze tassen staan al in de gang. De bel gaat. Ik loop naar de deur en doe hem open. Zijn jullie er klaar voor vraagt gio die in de deuropening staat. Ja zeg ik en ik roep de rest. We lopen naar de auto en gooien onze tassen achterin. De meiden gaan bij ons op schoot zitten. Op naar het huisje zeggen we.

*aangekomen bij het huisje*

Neslihan pov.

We zijn net bij het huisje aangekomen. We hebben onze spullen al naar de kamers gebracht.

(Kamerindeling, beneden zijn 2 slaapkamers en boven 3 slaapkamers. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer.

Het huisje ziet er zo uit.

Als je binnenkomt heb je links de keuken en rechts het toilet. Loop je rechtdoor dan kom je in de woonkamer.

Naast het toilet zit de trap.

Naast de trap zit de slaapkamer van Sterre en Jai.

Tegenover de slaapkamer van Sterre en Jai zit de slaapkamer van Rumeysa en Kaj.

Als je de trap oploopt heb je links een slaapkamer dat ik de slaapkamer van Ashley en Dioni.

Tegenover de slaapkamer van Ashley en Dioni zit de slaapkamer van Neslihan en Samuel. Dus rechts van de trap.

Als je rechtdoor loopt kom je in de slaapkamer van Cassius en Jacyntha.)

We zitten nu met z'n 11en in de woonkamer op de bank. Wat ga we vandaag doe vraag ik. We gaan zo naar het strand zegt Dioni. Leuk zeg ik. We lopen naar de kamers zodat we ons kunnen omkleden. Als iedereen klaar is lopen we naar het strand. Als we bij het strand zijn zien we dat er niemand is. Waar is iedereen vraagt Ashley. Hier komt niemand zegt Kaj. Dit is een privestrand. Opeens begint Samuel te zingen.

Love with the boys. ft B-Brave)Where stories live. Discover now