(24)

4.3K 280 99
                                    

< NIKI >
13 maj 2015

Denna morgon vaknade jag upp i min säng med Omar bredvid mig. Hans armar kramade mjukt om min kropp. Bästa sättet att vakna på, i Omars armar. Kort efter att Omar kom igår somnade jag i soffan och jag antog att han bar upp mig in till mitt rum eftersom att jag nu låg i sängen.

Jag vände mig mot honom utan att avlägsna hans muskulösa armar från mig. Hans vackra ansikte såg så sött ut när han sov. Jag lutade mig fram och placerade en lätt kyss på hans läppar som han snabbt besvarade. Kyssen avslutades av Omar och han log mot mig och viskade 'godmorgon babe' med den hesa och sexiga rösten som bara han kunde ha.

Hans röst gav mig rysningar. Kalla kårar längs hela korsryggen. "Godmorgon finaste du" viskade jag glatt tillbaka. Hans mungipor höjdes i ett stort leende och jag log tillbaka.

Jag flyttade mig, om möjligt ännu närmre för jag ville ligga så tätt intill honom som det bara gick.

"Du vet? Du kan inte komma så mycket närmare än så." Han skrockade ljudlöst.

Jag suckade och en ledsen känsla kom över mig, för det kändes som att jag inte var tillräckligt nära honom ändå.

Jag la ner mitt huvud på hans bröst. Hans hjärtrytm ökade och jag lyssnade facinerat på hans hjärtslag samtidigt som jag följde konturerna på hans magrutor. Omar drog sina händer genom mitt hår och masserade min hårbotten.

"Jag älskar dig Omar" Erkände jag lugnt. Hans rörelser stelnade till innan han mjukade till igen.

"Och jag älskar dig Niki" Han uttalade orden något otroligt romantiskt. Hur han kunde göra det förstod jag inte. Allt jag brydde mig om var att han var min och jag hans.

"Vad händer idag?" Fortsatte han sedan och la sina armar runt min kropp. En lätt rodnad spred sig över kinderna. Jag bar endast ett par spets trosor och hans svarta tröja som var min favorit.

"Jag, Daniel och Vendela ska fortfarande på 5SOS" Jag skrattade lätt. För det var rätt kul, jag har fått nämna konserten dagligen för Omar de senaste två veckorna och trots det verkar han glömma det.

"Oh, jag trodde det var nästa vecka."

"Nopeeee, det är ikväll. Ska ni killar gå?"

"Jag vet faktiskt inte, Katia kanske har de planerna. Jag vet bara att vi ska till studion vid 15." Jag lämnade en lätt kyss på hans bröst för att visa att jag förstod.

"Vi har några timmar innan vi ska iväg" nämner jag och reser mig så jag sitter gränsle över Omar.

"Jaså, några planer på vad vi kan göra under tiden?" Han flinar och lägger sina händer långt ner på min rygg.

"kanske, kanske inte" Jag flinar och kysser honom passionerat. Han besvarar kyssen men snabbt börjar vi båda le och kyssen dör ut. Åh jag är så lycklig.

----------------------------------------
Fyra skoldagar till sen är ettan avklarad. Fy så skönt 😜

När går ni på sommarlov? Jag får sommarlov 4 juni! 💖

TEXTING HER | o.r.Where stories live. Discover now