(25)

4.6K 310 90
                                    

-OMAR-

Musiken dånar i mina öron och lyckan som sprider sig i min kropp är otrolig. Vid min sida står den vackraste tjejen jag sett och hon är min. Ett lyckotjut flyr hennes läppar när Luke närmar sig henne och tar ett försiktigt tag om hennes hand.

"OMAR, JAG HAR HÅLLT LUKE HEMMINGS I HANDEN!" Hennes fina leende speglar sig på mig och jag placerar mina händer på hennes höftben.

Introt till Amnesia ljuder genom de gigantiska högtalarna och hela publiken tar fram sina mobiltelefoner för att lysa med sina lampor. Hela atmosfären förändrades radikalt och plötsligt uppstod en helt ny stämning i arenan. Välbehag. Ingen skrek, alla sjöng med i lägre toner och rysningar spred sig över kroppen.

Jag kramade om Niki bakifrån och la min haka på hennes axel. Kort därefter hörde jag hur hon släppte ur sig en perfekt förklaring för tillfället.

"Det är magiskt." Genom att nicka så visade jag henne att jag höll med. Det var magiskt. Alla vita lampor liknade stjärnor på natthimlen och jag var nog inte den enda som önskade att låten aldrig skulle ta slut.

Men vi alla visste att när låten var slut så var även denna magiska kväll som vi alla fått dela med varandra, slut.

"Vad tyckte du?" Frågade jag Niki och kysste hennes kind.

"Först tänkte jag säga bästa konserten någonsin, men då skulle jag ljuga. Den var speciell, unik." Hon log smått och vände sig om så våra blickar mötte varandras.

"Jag hatar inte dig Omar" Säger hon sedan och flinar lätt. En kort stund senare drar jag in henne i min famn och kramar om henne.

"Jag vet, du älskar mig." Viskar jag fram och släpper henne senare för att ge henne en fjäderlätt kyss.

Den största delen av publiken har redan utrymt byggnaden och Niki verkar vara redo för detsamma. Hon tar ett varsamt tag om min hand för att ta oss till utgången men Niki skulle bara veta vad jag har planerat för henne ikväll. Att jag hade glömt konserten hade varit omöjligt, jag har vetat om det länge men att låtsas som att jag glömmer det om och om igen. Det var den perfekta täckmanteln.

"Älskling, fel håll." Jag log busigt emot henne när hon såg chockat på mig.

"Vi ska väl ut? Utgången är häråt" När jag skakar på huvudet stannar hon upp.

"Vi ska ta en annan utgång, det är för mycket fans där ute." Hon nickar förstående.

"Juste"

Utan några protester så drog jag med mig Niki bakom scenen varav hennes blickar speglade en skrattretande nyfikenhet.

"Vart ska vi?"

"Niki, vi ska ut"

En kort stund senare gick vi i en lång korridor som skulle ta oss till logerna.

"Omar? Du,"

"Öppna dörren" Niki nickade som svar och lät sin hand lyfta sig till dörrhandtaget för att sedan trycka ner det.

På insidan satt, 5 Seconds Of Summer och pratade högljutt om konserten och hur lyckad den blev. När vi klev in reste dem sig och gav oss stora leenden.

"För dig Niki"

Bredvid mig står den vackraste tjejen jag sett med tårar i ögonen och säger de där tre orden som får mitt hjärta att slå några extra slag.

"Jag älskar dig"

--------------

Vad tycker ni om Omar? ✨

TEXTING HER | o.r.Où les histoires vivent. Découvrez maintenant