08

91 5 0
                                    


Hayley Pov

Niall doet echt raar, de heletijd als ik met Liam praat kijkt hij ons boos aan, en als hij dan ziet dat ik hem zie kijken loopt hij ergens anders heen.

De jongens zijn echt geweldig, ze zijn de heletijd aan het rond rennen terwijl ze moeten zingen. ik snap echt niet hoe ze zo bekent kunnen zijn het zijn echt idioten, maar wel leuke idioten.
ik vraag Niall later wel even of hij een paar liedjes heeft van hun, zal toch wel?

Niall Pov

Ik moet straks echt even met Liam praten, Hayley praat eindelijk en dan is ze de heletijd met Liam terwijl ik haar wil leren kennen.

ik loop naar lou toe om te vragen of Hayley op Lux kan passen

'hey lou, je zij toch dat je nog iemand mee wou op tour om op Lux te passen als je met ons bezig bent?'
ik hoop zo dat ze ja zegt ' ja klopt hoezo?' yess dit is geweldig Hayley kan dan gewoon mee, en dan is ze niet hier alleen. 'nou ik heb een vriendin Hayley en ze kent niet echt veel mensen hier dus ik wil dat ze mee op tour gaat, en dan kan ze op lux passen. geweldig toch dan hoef je niemand meer te zoeken.'

"zozo heeft Nialler zijn vriendin gevonden hmm en waarom hoor ik dit nu pas?'

'nee nee ze is een gewone vriendin we hebben niks met elkaar' nog niks zeg ik zachtjes

'aha ik snap het je vind haar leuk he, omgg dit is geweldig Nialler vind Hayley leuk'
zingt lou door de gangen 'still straks hoort ze het!' en ze stopt met zingen

ik loop weer terug naar de zaal en ik zie iedereen op Hayley op de grond liggen 'what the hell is hier aan de hand?' roep ik 'ow nou de jongens waren achter me aan aan het rennen en toen stond Hayley daar ineens en ik knalde tegen haar op en de rest kwam daarna.' zecht Louis alsof het heel logies is.

'oke jongens ik heb gewelidg nieuws!! HAYLEY MAG MEE OP TOUR!!!!' schreeuw ik eigenlijk is het nog niet zeker maar lou vind het goed dus jeeaahh. 'JAAAA YEESSS WHOOO' schreeuwen de jongens 'GROUP HUGG' schreeuwd louis en we rennen met ze allen op Hayley af, ze kijkt ons aan en probeert nog weg te rennen maar ik tackle haar al naar de vloer en de rest komt daarna.

'jongens waarom zijn jullie zo blij?' vraagt hayley oh shitt ben vergeten het haar te vertellen 'JE MAG MEE OP TOUR' schreeuwd Louis 'omg echt dat is geweldig thank you guyss, maar kunnen jullie van me af gaan' zegt Hayley en ik help Hayley omhoog. haar ogen daar kan ik gewoon echt in verdrinken ik snap echt niet dat ze al 2 keer voor de trein wou springen hopelijk kan ik haar helpen en zo te zien zijn de jongens en ik goed bezig. 'uhh Niall? is er iets' hoor ik Hayley ineens zeggen waardoor ik uit mijn trans ga. 'uhh nee hoezo?' 'nou omdat je me de heletijd aankijkt en me hand niet los laat.' ik laat haar hand los en merk dat ik rood wordt. 'uhh ja uhmm sorry.' en ik wil weg lopen maar ze pakt me arm 'Niall kom op ik kan zien dat er iets is, je kijkt Liam de heletijd boos aan als wij praten, hebben jullie ruzie of zo.' ik en Liam ruzie nee nou misschien als hij zo door gaat 'nee Liam en ik hebben geen ruzie' zeg ik 'oke mooi, want ik wil niet dat jullie ruzie krijgen door mij.'

kort stukje sorry voor het sloome updaten ik ga vanaf nu proberen het vaker te doen!!
Om mijn dag goed te maken please vote!

love M


lost ( dutch fanfiction )Where stories live. Discover now