15

64 5 0
                                    

***not edited***


Het concert is bezig en het is echt geweldig de jongens hebben zo veel lol en de fans gaan uit hun dak en het zijn er zo veel ik het nog steeds niet geloven en ze spelen hier morgen avond nog een keer dat is echt niet normaal ik heb echt wat gemist, af en toe zie ik Niall mijn kant op kijken. Niall wou niet dat ik bij het publiek ging staan door wat ze op het vliegveld zijden en omdat we daarnet nog half op elkaar op het podium lagen, dus ik kijk vanaf de zijkant met lux. De 1e keer dat ik op lux moet passen was ik er niet maar gelukkig was het niet erg.

Toen het concert afgelopen was pakte Niall mijn arm en nam hij me mee naar zijn kleedkamer en trok snel een ander T-shirt "en wat vond je van het concert?" vroeg Niall aan mij. "echt super ik heb echt iets gemist al die tijd dat ik jullie niet kende" zij ik tegen Niall die mij glimlachend weer meenam naar een auto. Hij deed de deur voor mij open en klom zelf achter het stuur op weg naar wie weet wat

Nog geen 10 minuten later waren we bij een pizza hut, "sorry maar ik heb echt honger" zij Niall en we liepen samen de pizza hut in. Niall bestelde een grote peperoni en ik een kleine peperoni. Normaal hou ik echt van pizza maar ik heb nu geen honger .

"ik wil je vast waarschuwen voor als we straks weer bij het hotel zijn want Louis kennende gaat hij helemaal los omdat die ons zag eh......kussen" zegt Niall heel awkward als hij rood wordt. "o ja nee is goed dankje" wat waarom zeg ik dankje slaat nergens op.

de rest van de pizza aten we in een awkward stilte op allebei niet wetende wat we moeten zeggen.

Toen we weer bij het hotel waren maakten Louis en Harry het alleen nog erger ze keken ons de hele tijd aan en wiebelden hun wenkbrauwen of gaven ons knipogen alsof we heel wat van plan waren vannacht .  

We gingen met zijn allen een film kijken dit keer kijken we de film big hero 6 het is echt een leuke film 1 van mijn favorieten. De awkwardness tussen mij en Niall is volgens mij al een stuk minder. Op een geven moment in de 2e film wordt ik moe en val ik bijna in slaap besluit in om naar mijn bed te gaan en Niall was er mee eens en ging ook.

"whoohooo Niall slimme zet man" ik zie dat Niall rood wordt en ik voel dat ik ook rood wordt "ja en Louis raad is wie ernaar moet luisteren als wij totaal geen rekening houden met jou aangezien jij naast ons slaapt" zegt Niall tegen Louis en hij loopt verder onze kamer in en Louis trekt een horror gezicht haha daar had hij nog niet aan gedacht.

"sorry van dat, Louis moet gewoon een keer zijn kop houden niemand doet dat wanneer hij en elenour samen naar hun slaapkamer gingen, en hun zijn dan wel wat actie van plan, en meestal hebben ik en Liam daar dan nogal last van" smirkt hij. oke dat hoefde ik niet te weten nu kan ik nooit meer normaal naar Louis kijken hij trekt zijn shirt uit en geeft mij zijn shirt "ik vind het leuk als je mijn shirt draagt" en hij geeft me een knipoog. "vind je het erg als ik in mijn boxers slaap?" vraagt Niall aan mij "o nee maakt niet uit" Niall knikt en trekt zijn broek uit en kruipt snel onder dekens terwijl ik naar de badkamer loop om me even om te kleden. Niall zijn shirt komt tot mijn kont. Ik kruip mijn bed in en zeg tegen Niall "slaaplekker" en ik krijg een halve slaaplekker terug. 


whoop! weer school :( dus ik zal weer minder updaten

busy busy!!!


lost ( dutch fanfiction )Onde histórias criam vida. Descubra agora