16

62 4 0
                                    

lang gelden maaar hier is ie!



Hayley pov


Ik zit in de slaap kamer alleen, Niall en de jongens zijn weet ik veel waar en ik heb ongelofelijke dorst, ik loop naar de woonkamer waar ik opeens allemaal gerommel hoor oke dit is eng. "als hier een dief zit verstop je, ik kom ik pak alleen wat drinken" roep ik in de hoop dat hij luistert. Ik loop voorzichtig naar de koelkast en ik heb nog niemand gezien, ik wil wat drinken pakken en opeens pakt iemand me van achter vast en houd zijn hand over mijn mond "heb je me gemist?" fack ik herkende die stem die stem hoort bij iemand die mij zo veel pijn heeft gedaan. "je dacht toch niet dat je zomaar van me weg kon gaan he" ik slik en ik voel dat ik tranen in mijn ogen krijg. Dit kan niet waar zijn, waar is Niall of Liam, iemand. Ik bijt in mijn vader zijn had en ik probeer weg de lopen schreeuwend om help. "niemand hoort je en je vriendjes zijn al opgeruimd. Zegt mijn vader grinnikend "wat heb je met ze gedaan?" Vraag ik aan mijn vader "o ik niks maar ik heb een paar vrienden van mij de opdracht gegeven om ze zo veel mogelijk pijn te doen en daarna mochten ze doen met ze wat ze wouden, en als ze klaar waren moeten ze dood want anders kunnen ze alles nog aan iemand vertellen en dat mag niet"

Ik schrik wakker, ik zit helemaal onder het zweet en ik barst in tranen uit. Ik zou het mezelf nooit vergen als dit waar zou zijn. Ik schrik als ik ineens iemand me voel aan raken en naast me komt liggen "rustig ik ben het Niall" fluistert in mijn oor als hij mij omdraait zodat ik tegen zijn blote borst aan lig en hij slaat zijn armen om me heen als ik in zijn borst huil. "had je een nachtmerrie?" vraag Niall, ik knik "wil je vertellen waar het over ging" ik knik, ik zucht even "iedereen was weg en mijn vader was hier, en vrienden van hem hadden jullie en die gingen jullie uiteindelijk vermoorden" en ik barst weer in tranen uit, de jongens betekenen heel veel voor me en als mijn vader dat door mij zou doen zou ik nooit met mezelf kunnen leven

"stil maar, je vader is aan de andere kant van de wereld en wij hebben hier zo veel beveiliging hier komt echt niet iemand zomaar binnen" fluistert Niall in mijn oor als ik knik "probeer maar nog wat de slapen, ik blijf hier bij je" fluister Niall, ik knik en ik voel dat mijn ogen al snel dicht vallen.


-------------

Ik wordt wakker en ik ruikt iets lekkers in de keuken, ik wil uit bed klimmen maar 2 armen houden me tegen ik probeer Niall's armen los te maken maar hij helpt niet echt mee, "babe please blijf hier" zegt Niall in zijn ochtend stem en o god die klinkt zo sexy wacht wat nee "Niall ik heb honger en ik ruik eten" zegt ik en ik zie Niall ruiken " ja oke ik ben wakker en hij tilt me op en gooit me over zijn schouder en neemt me mee naar de keuken, "Niall wacht ik moet me nog om kleden" zeg ik als ik me bedenk dat ik alleen in Niall's shirt zit "maakt niet uit ik loop ook alleen in mijn boxer" zegt Niall. We zijn bij de keuken en het 1e is wat ik hoor van Harry is "leuke onderbroek Hayley" oh godd en ik voel dat ik moet blozen als Niall zijn shirt over mijn kont trekt "Niall zet me neer" schreeuw ik als ik hem op zijn rug sla "nope never" en hij loopt weer terug naar de slaapkamer en zet me weer op het bed en geeft mij een bord met eten

" o meen je deze moest je me zo voorschut zetten terwijl je me ook gewoon hier had kunnen laten" zeg ik nep boos tegen Niall die moet lachen "ik zij toch dat ik je nooit meer alleen liet." En hij geeft me een kus op mijn wang. "nee Niall je kan ook te ver gaan straks moet je nog mee met me naar de wc of douchen en wat bij je concerten ik moet zeker dan ook het podium op" zeg ik tegen Niall die rustig zijn broodje met ei op eet "als ik een concert heb zet ik je gewoon ergens neer dat ik je altijd kan zien en over dat douchen ik zou dat nog niet eens zo erg vinden" smirkt Niall als hij wiebelt met zijn wenkbrauwen. "Niall ik ben serieus" zeg ik als hem een stoot op zijn schouder geef "ik ben ook heel serieus hoor" zegt Niall, en hij komt niet meer bij van het lachen. Ik sta op en ik verlaat de kamer en ga bij Liam op de bank zitten. "wat is er" vraagt Liam als ik zucht "Niall is gemeen bezig" o zegt Liam "wat dan?" vraagt Liam en ik voel dat ik rood wordt "uhhh, laat maar" en ik eet mijn broodje verder op. Ik zie Niall lachen de kamer in rennen en half op me springen van achter, ik wil weg rennen maar ik struikel en val, en Niall valt wéér boven op me en ik hoor iedereen lachen "ik dacht dat we hadden afgesproken dit niet meer te doen" fluistert Niall in mijn oor als ik hem hoor grinniken en een kusje op mijn wang geeft.


lost ( dutch fanfiction )Kde žijí příběhy. Začni objevovat