03

147 6 0
                                    

---------------------------------------------------------------------------------

Niall pov

ik loop naar Hayley toe en ga naast haar zitten op het bankje "ssst Hayley" hayley schrikt op en wil weg rennen maar ik hou haar tegen en hoe haar in een stevige knuffel "ssst hayley rustig ik ben het Niall die jongen van het station vanmiddag" ik voel haar ontspannen in de knuffel. ik kijk naar Louis en zie hem verward kijken ik kijk naar hem dat ik het later uit leg aan hem en hij knikt.

even later begind ze wat rustiger te worden. " hayley wil je me vertellen wat er is gebeurd? het hoeft niet nu het kan ook later als je wil. kom ik breng je wel thuis" als ik dat zeg begind hayley weer te huilen. Ik til haar op en begin terug te lopen naar de auto. Ik was louis helemaal vergeten als hij niet meegelopen was had ik hem zo in het park achtergelaten.

eenmaal als we bij de auto zijn merk ik dat hayley in slaap gevallen is. Ik zet haar op de achterbank en ga zelf achter het stuur zitten en ik wacht tot louis ook zit en rijd naar de jongens en mijn huis.

"Niall wie is ze en hoe ken je haar?" vraagt louis. "uhh lang verhaal kort ik kwam haar tegen op het station en ja er kwamen toen meiden die mij herkende en begonnen te gillen enzo en ja ik pakte haar hand en rende weg totdat de fans weg waren en begon met haar te praten en ja..."

"je vind haar leuk he, ja ik merk het wal je was al zo verdacht bij toen je binnen kwam vanmiddag." zegt louis grijzend "nee ik vind haar niet leuk" ik ken haar niet eens ik weet alleen dat ze hayley heet en meer niet "ja wel ik weet het, het maakt niet uit ik ben blij voor je." louis knipoogt naar me

als we thuis komen doet louis de deur open en til ik hayley naar binnen. de jongens kijken me raar aan maar ik negeer het en breng hayley naar mijn kamer en leg haar op mijn bed. ik wil zachtjes weg lopen maar ik voel hayley's hand om mijn arm "Niall blijf hier alsjeblieft" ik lag in mezelf en ga naast haar liggen en trek haar naar me toe en voordat ik het weet slaap ik.

harry pov

als Niall en louis weg zijn vraag ik aan de jongens wat er met louis is "geen idee waarom" vraagt liam "nou louis was vandaag wel heel stil en meestal is die niet zo." "ja  klopt maar ik heb echt geen idee misschien is er iets met zijn familie of met elenour"liam en ik besluiten om nog een film te kijken en te wachten op Niall en louis om het te vragen

als we de deur open gaat zien we louis naar binnen komen en Niall er achter aan met, zie ik dat nou goed? hij draagt een meisje naar boven. huh? als liam naar binnen komt vraag ik hem wie dat meisje is. "geen idee ik weet alleen dat ze hayley heet en dat Niall haar kent van vanmiddag van het station ofzo iets en dat hij haar leuk vind" zegt louis met een grijns "awee onze kleine nialler groeit zo snel op" zegt liam half zielig "aaw ik ben blij voor Niall. maar we moeten haar wel goed keuren voor onze Niall" zeg ik "ja maar alsjeblieft doe aardig tegen haar we vonden haar huilend in het park en ze wou niet naar huis dus ik denk dat het daarmee iets te maken heeft" zegt louis.

als we tv zitten te kijken besluiten Louis en ik even bij Niall en eva te gaan kijken. Louis en ik sluipen naar Niall zijn kamer en toen de deur open "aaw kijk ze nou ze zijn echt schattig samen" zegt Louis, Louis en ik nemen een foto en sturen het naar de groep met Niall, Liam,Louis, en ik hebben.


lost ( dutch fanfiction )Where stories live. Discover now