14

65 3 0
                                    

Hayley pov

Het is een uur voordat het 1e concert van de tour begint en ik kan echt niet wachten en volgens mij de jongens ook niet.

"heey Hayley kom is" Niall roept me en neemt me mee naar een plek waar wij het publiek kunnen zien maar hun ons net niet "wow Niall dit is echt groot, ik dacht dat het een gewone zaal was niet een heel stadium" Niall staat achter me en ik hoor hem lachen "ja we begonnen in zaaltjes en nu zijn we hier, we hebben echt de beste fans van de wereld we zouden dit nooit zonder hun kunnen doen." Zegt Niall als hij me van achter vast pakt, en ik tegen hem aan leun.

"Niall? Waarom is het zo erg dat Louis die foto op twitter plaatste?" vraag ik aan Niall na een tijdje. ik hoor Niall zuchten "om je te beschermen...... onze fans zijn namelijk niet heel aardig tegen meiden vrienden van ons en vooral niet als ze '1 van de One Direction jongens' in pikken elenour had daar ook veel last van dat is 1 van de redenen waarom Louis en zij uit elkaar zijn, en ik wil niet dat dat bij ons gebeurd weetje wel want zodra je ziet hoeveel drama er bij komt wil je misschien wel weg en ja dat wil ik niet ." zegt Niall, hij wil niet dat ik weg ga? Maar waar moet ik heen. Hij heeft mij gered van alles mijn vader mijn leven is zo veel verbeterd alleen maar door Niall omdat hij mij het gevoel geeft dat ik niet waardeloos ben en dat er toch iemand is die van me houd, iedereen hier is zo aardig tegen mij, Liam, Louis, Harry, Lou, preston, mark, echt iedereen en ik ben ze allemaal zo dankbaar


"Niall zolang jij me hier wilt zou ik echt nooit bij jou weg gaan je hebt zo veel voor mij gedaan en het betekend heel veel voor me. Ik heb eerder het idee dat je mij ergens achterlaat en dat je je bedenkt en dat ik tijd verspilling was" ik ben daar echt bang voor iedereen waar ik ooit vrienden mee was lieten me vallen gewoon alsof het niks was me vader waar ik eerst een goede band mee had liet me soms letterlijk vallen. Iedereen dus Niall en de jongens ook, dat is mijn gevoel dan. "Hayley" zegt Niall zacht en hij draait me om zodat ik naar hem kijk en ik voel dat ik tranen in mijn ogen krijg "ik zal je nooit alleen laten, we kennen elkaar pas iets meer dan een maand maar ik weet 1 ding zeker dat ik je nooit alleen laat je betekend in deze korte tijd zo veel voor me" en wat daarna gebeurde had ik nooit durven dromen ik voelde ineens Niall's lippen op de mijne. Zoals ze in films zeggen 'ik zag allemaal vuurwerk om me heen' hij was gewoon perfect de kus was niet de haastig gewoon sweet en gentall. En ik vergat even alle problemen om me heen.

Wat daarna gebeurde ging allemaal heel snel, Louis kwam gillend aan rennen "NIALL NIALL" en hij liep tegen Niall op waardoor Niall zijn evenwicht verloor en hij zich aan mij vast pakte wat niet hielp en daar lagen we weer allebei op de grond,  Niall boven op mij met zijn armen naast mijn hoofd zodat hij mij niet plette "we moeten hier echt mee ophouden" grinnikte Niall. "AAAAAAHHHH DAT IS NIALL" gilde ineens iemand waarna iedereen gilde. We waren precies zo gevallen dat we in het zicht van de fans waren, en Niall en ik wisten niet hoe snel we hier weg moesten komen.

"je wordt bedankt Louis" zij Niall toen we weer naar de gezamenlijke kleedkamer waren gerend, ik was helemaal buiten adem, man ik moet echt weer is gaan hardlopen. Ik deed dat vroeger altijd met mijn broer, maar sinds dat hij er niet meer is niet meer.

"NIALL waar was je! Je moet je nog omkleden en ik moet je haar nog doen, nou snel je hebt nog 15 minuten en dan begint de show, snel snel snel!" zij iemand wiens naam ik niet weet. De tijd gaat wel snel we hebben daar gewoon 3 kwartier gestaan oepss...

———————————————————————————————

super gaar stukie maar, stem en reageer please!!! thank youuuuu


lost ( dutch fanfiction )Where stories live. Discover now