04

133 8 1
                                    

Niall - pov

Toen ik vanmorgen wakker werd schrok ik even omdat er iemand in mijn bed lag, maar toen ik goed keek zag ik dat het Hayley was en kreeg ik een lach op mijn gezicht. Ik bleef nog even liggen en bedacht toen dat ik Hayley kan verassen met een lekker ontbijtje. 

Ik loop naar beneden en ik zie Liam al beneden zitten. "zo jij bent vroeg wakker.' "ja klopt ik ga zo naar sophia toe" oke zeg ik en ik loop naar de keuken om een ontbijtje te maken. "zo jij en Hayley he" ik schrik op en zie Liam ineens naast me staan. " uhh ik weet niet waar je het over hebt hoor Liam. Haha ja tuurlijk, Louis vertelde het ons en ik zag wel hoe je sliep vannacht met Hayley" zegt Louis. Ik kijk hem verbaast aan en hij laat een foto zien die hij in de groep chat had gestuurd. ik voel me zelf rood worden dus ik kijk snel weg. " jullie zien er echt schattig uit samen, ohh hebben jullie al gezoe-" voordat Liam zijn zin kan afmaken druk ik mijn vingers tegen zijn lippen "Liam doe is normaal natuurlijk heb ik haar niet gezoend ik ken haar pas 1 dag, en ze vind mij vast niet leuk" zeg ik het half fluisterend. "aaw Nialler natuurlijk vind ze je leuk, wie vind jou nou niet leuk? maar ik wil haar wel eerst ontmoeten, ik moet haar goed keuren want aders gaat je feestje niet door. "haha grappig li" zeg ik nep lachend, en ik ga weer verder met het ontbijtje maken "nee Niall ik meen het ik wil wel dat ze je leuk vind omdat je Niall bent en niet Niall Horan de super star 1/5 van One Direction" ik grinnik "li daar hoef je je geen zorgen om te maken ze vroeg aan mij waarom al die meiden achter me aan renden, en ik vertelde dat ik Niall Horan was van one direction, en ze keek mij heel raar aan van One wie?.. als ik naar Liam kijk zie ik hem heel verbaast kijken en ik moet zo hard lachen om zijn gezicht dat ik op de grond lig van het lachen. "dus ze kent One Direction helemaal niet, wow ik ken weinig mensen die One Direction niet kennen"haha ja ik had precies hetzelfde. "wat had je precies hetzelfde?" vraagt Louis die net de trap af komt lopen "DAT HAYLEY ONE DIRECTION NIET KENT" schreeuwt Liam "gees Liam schreeuw is niet zo"wow je meent het echt ik dacht dat jullie een geintje aan het maken waren" zegt Louis "haha nee dus, maar ik ga weer naar Hayley want haar ontbeid is klaar" "ooww jullie lijken al een echt stelletje ik lag om Louis die kus geluidjes probeert te maken.

Hayley - pov

ik word wakker en schrik als ik om me heen kijk en de kamer niet herken waar ik ben, ik wil opstaan als ik de deur open hoor gaan en zie ik Niall met een ontbijtje binnenkomen.

"heey Hayley ik heb een ontbijtje voor maar ik wist niet wat je lust dus ik heb van alles gemaakt. maar ik kan ook iets anders maken als je niks lust." zegt Niall snel en onzeker

"Niall rustig ik vind het echt lief van je, en hou van dit, maar een broodje had ook genoeg geweest je hoeft echt niet zo veel moeite te doen voor mij. nou kom en zitten en eet mee."

------------

"uuhhm Hayley mag ik iets vragen?" zegt Niall nadat we het eten op hebben en nog even gelegen hebben.

"ja tuurlijk vraag maar."

"nou wrm wil je eigenlijk niet naar huis?"

"uuhh nou ja..." ik voel de tranen opkomen

"oh Hayley je hoeft het niet te zeggen als je het niet wil" zegt Niall als hij me een knuffel geeft.

"ja nou mijn moeder is overleden in een auto ongeluk en sinds toen is mijn vader gaan drinken en mishandelt hij me... en op school wordt ik gepest en ik heb geen idee waarom, en ja ik was er klaar mee en wou voor de trein springen want niemand zal me missen, maar toen kwam jij en hield me tegen en jij zij dat ik die dag niet nog een keer mocht proberen dus dat deed ik niet, maar ik wou ook niet naar huis dus ben ik naar het park gegaan en wou daar slapen tot de volgende morgen en het dan weer proberen, maar jij en nog iemand vonden mij en ja de rest weet je wel."

"ohh hayley het spijt me z-"

"waarom spijt het je je hebt niks gedaan,"

"nee maar ik vind het niet leuk voor je"

"waarom je kent me niet eens, je vond me gewoon zielig en daarom heb je me hier heen gebracht"

"nee dat is niet zo ik vind je niet zielig"

"waarom ben ik hier dan en doe je zo lief tegen me?"

"i-ik vind je l-l-leuk hayley"

"HOE KAN JE MIJ LEUK VINDEN NIEMAND VIND MIJ LEUK OF AARDIG"

en met dat rende ik het huis uit ik was er echt klaar mee, en ik hoef geen mensen om me heen die me zielig vinden of iemand, ze laten je toch vallen en ik heb geen zin om daar op te wachten.

zo 4e deel af jeehhh :) laat me weten wat je er van vind x


lost ( dutch fanfiction )Where stories live. Discover now