11

61 4 0
                                    

whoop whoop het snelste dat ik volgens mij ooit achterelkaar heb geupdate! ik heb vakantie volgende week en iedereen gaat op vakantie dus ik zal dan ook weer updaten!!!

Hayley pov

Ik word waker van allemaal gefluister in mijn kamer, maar ik besluit om nog even te blijven liggen totdat iedereen weg is

op een gegeven moment hoor ik niks meer en voel ik iets zwaar op me liggen.

"ik wist wel dat je wakker was" hoor ik Niall fluisteren in mijn oor, ik geeft geen reactie en blijf net doen alsof ik slaap. "ik weet dat je niet slaapt love, als je slaapt knijp je je ogen niet dicht" shit hij heeft me door, "Niall ga van me af je bent zwaar" zeg ik tegen Niall aangezien hij nog steeds boven op me ligt. "nee ik lig wel lekker, ik denk dat ik hier vanavond weer kom liggen" ik hoor Niall zuchten en bewegen zodat hij fijn ligt. Fijn dan ga ik wel weg, ik probeer onder hem vandaan te komen, maar hij heeft me te stevig vast. Ik probeer hem van me af te duwen maar hij blijft me vast houden "Ni laat me laat me los je plet me" zeg ik en hij geeft geen reactie hmpf fijn dan ik probeer hem nog harder van me af te duwen.

En opeens liggen we samen op de grond naast het bed en ik nu boven op Niall, en hij me nog steeds stevig vast. "Niall asjeblieft laat me los" zucht ik. Ik moet toegeven dit ligt wel oké, Niall geeft me een super veilig gevoel alsof alles goed komt als ik met hem ben. "zeg het toverwoord dan laat ik je los en ik voel Niall grinniken. Fijn dat woord ga ik dus nooit raden "uhm asjeblieft? , Niall is geweldig?" zeg ik dan maar "nee je zit er niet eens dichtbij" zegt Niall lachend. "hoe laat is het Niall?" vraag ik heel random maar ik voel me ineens heel moe.

ik voel dat Niall me met 1 hand los laat en naar zijn broekzak reikt dus als ik zou willen zou ik uit zijn greep kunnen, maar ik ben daar te lui voor en ik lig wel lekker. "het is 8 uur s'ochtends" whaat waarom zo vroeg en wat deden de rest van de jongens zo vroeg ik mijn kamer, nou Niall's gast kamer die ik geclaimd heb sinds ik hier ben, opeens schrik ik wat nou als mijn vader of vrienden van hem hier zomaar binnen lopen. Je denkt vast dat ik over alles heen ben nou nee ik probeer alles min of meer te vergeten en de jongens helpen me daar goed mee, ik vraag me af of Niall het al aan de rest vertelt heeft. "ga maar slapen love ik ben hier wanneer je wakker word."

Liam pov

Het is nu 3 uur s'middags en Niall en Hayley zijn er nog steeds niet, we hadden ze om 7 uur wakker gemaakt zodat ze nog hun spullen konden pakken, en om dan naar Louis huis te komen zodat we dan allemaal naar een hotel konden dicht bij het vliegveld, want dan kunnen we morgen later wakker worden aangezien we een vlucht hebben (privé) midden in de nacht.

"nou kom jongens we halen ze wel op" roept Preston vanaf de deur, we lopen allemaal naar de auto en rijden naar Niall's huis.

Als we bij Niall's huis zijn rent Louis de auto uit en rent naar binnen, aangezien wij allemaal de sleutel hebben kunnen wij daar gewoon altijd naar binnen,

ik loop samen met Preston naar boven "ssst kijk hoe lief" fluistert Louis en hij doet de duur open, ik probeer mijn lach in te houden, daar liggen ze dan samen op de grond "nou Louis omdat je dat zo graag wilt maak snel een foto" Louis pakt snel zijn mobiel uit zijn zak en maakt een stuk of 10 foto's "NIALL EN HAYLEY WAKKER WORDEN NU" schreeuwt Preston het uit en loopt met Niall's en Hayley's spullen naar beneden die in de hoek van de kamer klaar stonden. En Niall en Hayley worden wakker en kijken verward om hun heen.

Hayley pov

Ik voel dat ik moet blozen omdat ik bedenkt dat ik boven op Niall lig en verplaats mijn hoofd zodat ik mijn hoofd in Niall's nek verschuil. Ik hoor dat iedereen moet lachen en zelfs Niall.

"wat komen jullie hier doen ?"ja goeie vraag Niall "nou het is ondertussen half 4 en jullie zouden om 3 uur bij mij zijn met je spullen gepakt en alles" zegt Liam ik schrik op "shit shit shit Niall ik heb me spullen niet eens gepakt had je dat niet kunnen zeggen sorry Liam, Louis" ik probeer me los te trekken maar Niall houd me vast "hoeft niet Hayley ik heb alles al gepakt" gelukkig Niall is echt mijn held. "ja oké maar alsnog moeten we gaan" Niall laat me los met een zucht en met zijn 4 lopen we naar de auto die voor de deur staat.

vote en comment !!! !


lost ( dutch fanfiction )Where stories live. Discover now