06

110 5 0
                                    

Hayley pov

Het is nu een paar dagen sinds dat Niall me voor de 2e keer bij de trein heeft weggehaald. Sinds toen slaap ik bij Niall in de logeer kamer. Hij is echt lief voor me, hij brengt me altijd wat te eten en drinken zodat ik niet verhonger, nu zal je vast denken dan haal je wat maar ik durf niet ik ben geen 1 keer van deze kamer afgeweest, ja nou alleen om naar de wc te gaan. Ik krijg nu toch wel honger, misschien kan ik wel even naar beneden me vader zal vast niet hier op de bank zitten. Ik sta op en loop de deur uit en loop richting de trap. Ik hoor dat Niall tv zit te kijken. Langzaam loop ik de trap af en ik loop de kamer binnen en ik zie Niall verbaast naar me kijken 'hey ik vroeg me af of je iets te eten hebt voor me?' vraag ik voorzichtig aan Niall 'ja tuurlijk wat wil je ik heb van alles' en hij loop de keuken in en komt terug met 2 zakken chips. Ik kijk hem vragend aan 'ja je dacht toch niet dat ik jou chips liet eten en dan zelf niks nam he haha' en hij geeft 1 zak aan mij en gaat weer op de bank zitten 'kom wees niet bang ik eet je niet op hoor.' Ik lach en ga naast hem zitten. Misschien is Niall niet zoals me vader.

'zo Hayley vertel eens wat over je zelf' zegt hij na een tijdje 'er is niet heel veel te vertellen er is niet echt iet interessants aan mij' hij kijkt me raar aan 'vast wel, anders begin ik eerst wel' zegt hij. "ja is goed' en ik kijk hem met een glimlach aan. 'nou ik ben Niall en zoals ik al eerder zei zit ik in een band One Direction, en je kan wel zeggen dat we best bekend zijn, ik kom uit Ierland Mullingar om precies te zijn ik deed ongeveer 4 jaar geleden auditie voor x factor en ik ging niet door als solo maar Simon besloot om de andere jongens en mij bij elkaar te doen en toen als groep zijn we 3e geworden en dankzij onze fans zijn we nu nog steeds bezig en daar zijn we erg dankbaar voor.' En zo ging Niall nog een tijd door vertellen over zichzelf met One Direction maar ook over zijn familie zo heeft hij een broer Greg en een zijn kleine neefje Theo.

'wil je wat eten we kunnen pizza bestellen en dan een film avond houden?' vraagt hij aan me na een tijdje 'ja klinkt leuk' hij glimlacht naar me en staat op waarschijnlijk om pizza te bestellen.

Als Niall de pizza's heeft besteld komt hij binnen met 2 film 'hier kies maar' ik kijk naar de films die hij heeft gepakt grease en finding nemo. Ik lach in me zelf zowiezo finding nemo ik houd van die film 'en welke film word het?' ik hou finding nemo omhoog 'ik hoopte al dat je die zou kiezen maar dat had ik niet gedacht' hij pakt de film en zet de tv aan 'tuurlijk wel het is 1 van de leukste films' als we net klaar zitten gaat de bel en Niall springt op en schreeuwt 'food' en hij komt terug met 3 dozen pizza's 'hoeveel denk je wel niet dat ik eet?' vraag ik aan hem 'als het niet op krijgt geef maar aan mij of bewaar het voor morgen maakt niet uit.

Als de film een tijdje bezig is heb ik de helft van mijn pizza op en Niall mijn andere helft en zijn eigen 2 pizza's. ik snap niet waar hij dat laat. Als de film afgelopen is zetten we nog een andere film op. Na een tijdje voel ik mezelf moe worden en ik slaap vallen

zo hehe eindelijk het 6e deel en bedankt voor de 170 reads :) xM


lost ( dutch fanfiction )Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu