10

73 4 1
                                    

Hayley pov

Nog 2 dagen en dan gaan de jongens op tour, ik ben super blij dat Niall heeft geregeld dat ik mee mag want ik heb echt geen zin om terug naar mijn vader te gaan, maar dat zal waarschijnlijk ooit wel moeten.

Niall en de rest zijn alles aan het doornemen voor de show omdat Niall zoveel gemist heeft toen hij de hele tijd thuis zat omdat ik er was ik voel me daar best wel schuldig over, maar Niall zij dat het niks uit maakte.

Zelf ben ik nu in het winkelcentrum met Lou en Lux. Lux ik zo schattig ik vind het dus echt geen probleem om op haar de passen tijden de tour. "zo jij en Niall he?" zegt Lou ineens als we een ijsje zitten te eten. "hoe bedoel je ik en Niall?" Ik heb echt geen idee waar ze het over heeft, misschien bedoeld ze dat ik Niall van zijn werk af houw, dat is echt niet te bedoeling. "nou zijn jullie samen?." Ik voel dat ik moet blozen. Hoe komt ze hier nou weer bij? "Ik en Niall? Whatt nee we zijn gewoon vrienden" toch? Ik bedoel Niall heeft geen 'move' gemaakt of hoe iedereen dat noemt.

Nadat we allemaal ons ijsje op hebben gaan we weer verder met shoppen. Niall stond vast dat ik zijn creditcard gebruikte dus veel ga ik niet kopen, alleen een paar shirts en broeken voor in Australië, je zou denken dat ik voor de leuke jurkjes ga nou nee dankje ik heb al sinds dat ik zelf mijn kleren kies geen jurkje of rokje aan gehad, gewoon simpel een broek en T-shirt, ook geen hakken gewoon sneakers of vans ik hou van vans. Make-up doe ik ook niet aan alleen soms mascara voor een feestje of iets maar dan moet het wel heel speciaal zijn. Ik hou simpel weg gewoon van slapen dus s'morgens voor school heb ik er echt geen zin in en ik snap het nut van jezelf in kleuren niet, kom op mensen ik ben geen kleurboek.

Ik kwam weer bij Niall's huis met 3 tassen kleren, sorry Niall maar ik heb helemaal geen kleren, ik beloof ooit betaal ik alles terug maar nu moet ik het nog eventjes lenen.

Niall was nog niet thuis en het was al half 7 dus ik besloot wat eten te maken. Niall zal vast wel wat eten in huis hebben toch?.

na een half uur heb ik pasta gemaakt.

Ik pak mijn bord en ga op de bank zitten en ik besluit dat er dus echt niks op tv is, dan maar muziek. Ja dit liedje is leuk. Ik sta op en ik eet, dans en zing tegelijk

"I wanna run away

Anywhere out this place

I wanna run away

Just you and I, I, I, I, I

You and I, I, I, I, I

You and I, I, I, I, I"

Awee het liedje is afgelopen. Uitgeput ga ik weer zitten op de bank en verder eten

Na een paar liedjes zie ik een 5 bekende jongens voorbij komen

''''I know, I know, I know for sure.

Everybody want to steal my girl.

Everybody want to take her heart away.

Couple billion in the whole wide world.

Find another one, 'cause she belongs to me.''''''

"heey hayley wist niet dat je al thuis was" hoor is Niall roepen door het huis, "NIALL" ik ren naar Niall toe en pak hem bij de arm mee "waarom heb ik nooit muziek van jullie gehoord jullie zijn geweldig" zegt wijzend naar de tv en springend op en neer. "geen idee, ik ben wel gewend dat de meeste mensen tenminste 1 liedje van ons hebben gehoord op de radio of tv" zegt hij alsof het de normaalste zaak is.

"oh oke maar ik heb eten gemaakt het staat op het aanrecht" zeg ik tegen Niall als hij naar de keuken loopt, even later komt hij met een big smile naast me op de bank zitten "dankje dit smaakt echt geweldig" en hij geekt mij een kus op mijn wang, en ik voel dat ik moet blozen

whoop whoop echt een tijd geleden de laatste update!! maar hij is er please vote en comment thanks!


lost ( dutch fanfiction )Where stories live. Discover now