4. "FOLLOWS YOU"

12.7K 760 20
                                    

Čas psát. Mám jen tři předepsané části. Na to že publikuji každý den, je toho dost málo. Začala jsem psát a moje myšlenky se zase přesunuly na Caluma. Na to jak mě jeho existence pomalu užírá.

Často si v hlavě říkám větu. I see you Calum, but you don't see me. Je to pravdivé a bolestivé. Stejně jako realita, ve které jsem nucená žít. Nikdy se mě neptal, jestli se chci narodit a brodit se sračkami, co jsou na téhle zemi. Nikdo. Nikdo se mě nezeptá jestli chci umřít, nebo ne. Co se má stát stane se. Bohužel.

Až nastane můj čas, umřu. Jinak tady budu dál sedět na prdeli. Doma poslouchat urážky. Ve škole poslouchat urážky. Na praxi nejen, že budu poslouchat urážky, ale budu taky poslouchat to jak moje milované spolužačky lezou té tříhlavé sani mistrové do prdele.

Každý den, každý druhý týden neposlouchám nic jiného než. To je hezký paní mistrová. To je to, to je tamto. Je mi z toho zle. Cítím se jak nějaká chyba v metrixu, protože jsem jiná. Protože řeknu svůj názor, protože se nehodlám snížit na tolik, abych lezla do prdele někomu, jako je ta krysa mistrová.

Nikdy ho nepotkám. Nikdy ho neobejmu a neřeknu mu, co pro mě znamená. NIKDY. Budu pro něj jen jedna z milionu, jako každý jiná. Vždycky se na mě bude dívat jen jako na fanynku. Jako na další z mnoha. Nebudu mu moct říct co pro mě znamená. Taky na co? Každá mu řekne to samý. Zachránil jsi mi život, bla, bla, bla. Některé, co se k němu dostanou blíž jsou pod takovým náporem fangirlingu, že to nezvládnou a zhroutí se. Přece jen si myslím, že tohle by byl můj případ.

Stačilo by mi od Hooda jen jedno stupidní Hello a vezli by mě sanitkou do nemocnice. Přijdu si jako kopie. Každá jeho fanynka je stejně vymaštěná a stejně posedlá. Jiné tváře, stejná posedlost. Měla bych začít žít reálně, ale ve skutečnosti nechci.

Proč? Realita je hnusná svině. Svět není továrna na splněná přání, jak se řeklo v The fault in our stars. A mě nikdy štěstí nepřálo. Co je to štěstí? Pro mě nic. Pro mě je to něco co neexistuje. Nevěřím ve štěstí a pomalu přestávám věřit i v lásku.

Nechci být jen další ovce co ho spamuje. Nechci být další z milionu, která se snaží upoutat jeho pozornost tím, že ho otravuje. Přijde mi to spíš až zoufalé. Myslíte si, že některá slova jsou o vás, ale nejsou. Jsou o mě. Protože jsem přesně to co jsem nechtěla být. Další z mnoha.

I feel like shit. Hláška, kterou používám každý den. Vyjadřuje to jak se cítím. A každej den se cítím jako shit. Jako nikdo. Můžete mít populární ffanfikci, ale co tím získáte? Jen to, že vám lidi začnou lézt do prdele. Lidi si pak budou myslet, že vás znají, ale opak je pravdou.

Zavibroval mi mobil. Zpráva od Lott.

Message from CliffoBitch:

Podívej se na twitter!!!


Message from Sweetie Allison:

Proč?


Message from CliffoBitch:  

Dělej!!

Neochotně jsem zase zasedla k počítači a otevřela twitter. Upozornění. Rozkliknula jsem to a koukala na to s otevřenou pusou. To po čem jsem toužila tak dlouho, je teď tady. Moje nohy se třepou a já nejsem schopná vydat ani hlásku. Nemůžu uvěřit vlastním očím.

Much I. - never fall in loveजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें