45. "Goodbye."

7.4K 666 77
                                    

Včera večer Calum odjel, je to už víc než 24 hodin, takže předpokládám, že už je zase doma. Seděla jsem v obýváku a pojídala zmrzlinu. Byla jsem pořád smutná a každou chvilku jsem brečela, protože jsem se cítila sama, tak prázdná bez něj. Všude bylo uklizeno a já jen čekala na to, než dojedou rodiče, kteří by měli přijet za několik hodin. Koukala jsem na televizi a zrovna dávali zprávy.

,,Mladý basista Calum Hood z kapely 5 seconds of summer. Strávil týden v Anglii s nějakou neznámou dívkou. Jak on sám se k tomu vyjádřil? To uvidíte po reklamách." řekla moderátorka televizních novin a ve mně hrklo.

Koukala jsem na televizi s otevřenou pusou. Po pěti minutách se zase spustili televizní noviny. Byl tam Calum a mluvil k moderátorce. ,,Takže Calume, máme nějaké žhavé informace o tvém pobytu v Anglii. Jak se vyjádříš ke svému pobytu u neznámé holky?" zeptala se ho.

,,No, jak bych to řekl. Ehm, byl to jen takový menší úlet. Našla si mě na twitteru a spamovala se tím, že se zabije, pokud nepřijedu, tak co mi zbylo?" pokrčil rameny a udělal psí pohled do kamery.

To už po mých lících sjelo několik slz. Úlet? Vyhrožování? Celá rozklepaná jsem šla do pokoje a ignorovala můj vibrující mobil s Calumovou fotkou na displayi. Porozhlédla jsem se po pokoji a moje oči vyhledaly dva rámečky s fotkami.

Chytla jsem je do rukou a jeden po druhém hodila na zem. Zhroutila jsem se k zemi a opřela se o postel. Do rukou jsem vzala moji a Calumovu fotku, koukla jsem na ni, z mých očí tekly vodopády slz a z mého hrdla se draly moc hlasité vzlyky.

Vzala jsem papír a na něj napsala několik řádků. Dala jsem ho do obálky a na ni napsala Calumovu adresu. Na druhý papír jsem napsala 'Pošlete to, mám vás ráda, sbohem.'

Za hysterického pláče jsem vzala střep a zaryla si ho do ruky, jela jsem s ním podélně od zápěstí až po loket. Ruka padla vedle mého těla a já jen koukala do zdi, než se mi zatmělo před očima a já neviděla nic jiného než tmu.

Much I. - never fall in loveWhere stories live. Discover now