19. "The way like you look at me is creepy."

7.7K 711 40
                                    

,,Tak se otoč." řekl a já ztuhla snad ještě víc, než před tím. Je tady, kousek ode mě. Moje ruka padla do klína a já koukala do prázdna před sebou. Distance štěkla a rozběhla se nejspíš po něm.

Rychle jsem se vzpamatovala a vstala, otočila jsem se a viděla jak Distance běží ke Calumovi. Já běžela za ní. ,,Distance stůj!" zařvala jsem z plných plic, ale nepomohlo to. Skočila na Caluma a ten i s ní padl k zemi.

Chytla jsem Distance za obojek a odtáhla ji. Klekla jsem si k ní zády ke Calumovi. ,,Tohle nesmíš. Zlá holka!" řekla jsem přísně a postavila se, udělala jsem krok v zad a narazila do něj.

Moje tělo obrala husí kůže už jen po prvním doteku, kdy se jeho ruce dotkly mého pasu. Nevěděla jsem, co mám dělat, nebo jak se mám chovat. Dost jsem se klepala, stejně jako v tu chvíli kdy si mě follownul, nebo kdy mi napsal.

,,Čekal jsem, že mi okolo krku skočíš ty a ne pes." uchechtl se.

,,Promiň." vydechla jsem a otočila se. Koukla jsem trošku výš a hned jsem spatřila jeden pár hnědých očí, které mě pozorovaly. Doslova jsem se začala topit. Koukali jsme se beze slov do očí, než mě Distance trošku postrčila k němu.

Jeho ruky se rychle obmotaly okolo mého pasu a ty moje okolo jeho krku. Zavřela jsem oči a nasála vůni z jeho mikiny. ,,Na tohle jsem čekal moc dlouho." zamumlal mi do krku. Takhle jsme stáli asi půl hodiny, za tu dobu už byla jeho mikina dost promáčená, při jeho štěstí jsem nebyla namalovaná, Distance jen tak seděla a koukala.

Konečně jsme se odtáhli od sebe. Calum mi koukl do očí a upravil pramínek vlasů za ucho, i stihl setřít poslední slzy co mi tekly. ,,Jsi hezčí než jsem si myslel, i když brečíš." usmál se. Vážně to řekl, mám kruhy pod očima a jsem bledá jak stěna, no teď spíš rudá.

,,Řekni něco. Způsob, jak se na mě díváš je děsivý."


Much I. - never fall in loveWhere stories live. Discover now