27. "Not even once."

7.7K 682 26
                                    

2nd DAY

Ráno jsem vstala jako obvykle po šesté hodině ráno. Proč tak brzo? Konečně jsem pochopila význam věty "Ranní ptáče, dál doskáče." Čím déle jste vzhůru, tím, ten den pro vás je delší. Když jsem v loni vstávala o prázdninách v deset hodin, či že v poledne, připadalo mi, že letní prázdniny trvaly týden.

Calum ještě spal, zatím co já jsem stihla s Distance jít do obchodu, který je jen ve vedlejší ulici, udělat snídani, poklidit včerejší spoušť v obýváku a vynést odpadky.

Teď momentálně sedím v pokoji za notebookem a píšu, dokud mám čas.

Sem tam jsem mu pomohla a svoje tělo přirazila proti němu. Pokaždé mu z úst vyšel tichý stén. ,,Tori." vzdychl, když jsem přirazila proti jeho tělu znovu.

,,Ještě ch-chvilku." vzdychla jsem a Calum přidal na tempu.

,,Cože jsem udělal?" zeptal se za mnou Calum. Leknutím jsem poskočila a zaklapla notebook.

,,Víš, jak jsem se lekla?!" vyjekla jsem a měla jsem chuť ho něčím praštit. ,,Sakra, jak dlouho jsi stál za mnou?!" vyjekla jsem znovu a celá rudá se na něj otočila.

,,Dost dlouho na to, abych zjistil, co se ti v té tvojí rozkošné hlavičce honí za prasárny. A taky dlouho na to, abych poznal, že první sex pro tebe nebude nic novýho. To kolikrát si se dívala na porno, aby si tohle napsala?" zeptal se, jen jsem celá rudá seděla a koukala do země.

,,Ani jednou." zamumlala jsem. Calum si dřepl přede mě a chytil mě za bradu. ,,Líbíš se mi, víc než jsem si myslel." zakřenil se a šel se zkulturnit do koupelny.

Jen jsem si povzdechla a šla do kuchyně, talíře s jídlem jsem odnesla do pokoje a položila ležícímu Calumovi na břicho. Věděla jsem, že je dost líný jít do kuchyně. Calum jedl a koukal na televizi, zatím co já psala u stolu, vždycky jsem ho jedním okem pozorovala, aby mi zase nekoukal přes rameno a já se před ním totálně neztrapnila.

Much I. - never fall in loveUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum