39. "You smoked?!"

7K 678 14
                                    

5th DAY

Ráno jsem se probudila sama, v prázdné posteli, koukla jsem na hodiny, bylo půl šesté ráno. Porozhlédla jsem se po místnosti, kuchyni, koupelně, obýváku, zahradě, nikde nebyl. Byla tu jen Distance. Vzala jsem telefon a vytočila jeho číslo, mobil začal zvonit v mém pokoji, což byla polehčující okolnost, pořád byl u mě, i věci měl u mě, ale v domě nebyl. Což bylo to horší.

Sedla jsem si, s kafem a cigaretami k televizi, a čekala, třeba přijde. Koukala jsem na animované seriály a přemýšlela. Koukla jsem na hodiny na stěně. 06:05. Znovu jsem upřela pohled na televizi. 

Dopíjela jsem už třetí kafe a dokuřovala už desátou cigaretu, bylo něco kolem sedmé, když v tom cvakly dveře a Calum vešel do obýváku. ,,Myslel jsem si, že ještě budeš spát, když se vrátím." poškrábal se na zátylku. 

,,Kde si byl?" zeptala jsem se ho a pořád koukala na televizi. 

,,Kouřila si?!" zeptal se mírně naštvaně, ignorujíc moji otázku.

,,Ptala jsem se první, kde si byl?!" zvedla jsem trošku hlas a koukla na něj. Vytočil mě, začínáme být jak manželé po několika letech, hádky a bez sexu. 

,,Byl jsem se projít a přemýšlel jsem." nevině se usmál a sedl vedle mě. Jeho pohled skákal mezi mnou a popelníkem plným cigaret. ,,Proč to zase děláš?" vydechl. 

,,Protože jsem se o tebe bála chápeš?!" vyjekla jsem a rozhodila rukama.  ,,Ono je totiž úplně normální, když vstanu o půl páté a zjistím, že můj kluk není v dome!" pokračovala jsem a Calum na mě vyjeveně hleděl. ,,CO?!" vyštěkla jsem.

,,Ty si mě nazvala tvým klukem?" uculil se. 

,,No a? Chodíme spolu ne?" nazdvihla jsem obočí. ,,A teď mi řekni, kde si byl." řekla jsem zdrceně.

Calum vydechl a chytil mě za ruku. ,,Byl jsem se projít, chodil jsem po Oxfordu a přemýšlel." řekl a koukal mi do očí. ,,Když si usnula na sedačce, prostě jsem měl moc myšlenek v hlavě, tak jsem tě odnesl do postele a šel ven." dodal.

,,Nad čím si přemýšlel?" zeptala jsem se.

,,Jestli je pro mě přednější kariéra, nebo ty." 

Much I. - never fall in loveحيث تعيش القصص. اكتشف الآن