29. "You want me."

7.3K 679 18
                                    

,,Ne neměl." zakřenila jsem se a seskočila z linky.

,,Chtěla si mě." zasmál se, jen jsem protočila očima.

,,Nelži sám sobě." řekla jsem a otevřela. Převzala jsem pizzu, Calum to zaplatil a zavřel dveře. ,,Jdeme jíst." vyjekla jsem a sedla v pokoji na zem. Vzala jsem herní konzoli, zapnula jsem ji a sedla vedle Caluma.

,,Takže FIFA jo?" zasmál se.

,,Pfff, rozdrtím tě." řekla jsem už předem vítězně, ale mýlila jsem se, Calum vyhrál, a tím strhl celé moje ego k zemi. Vzala jsem si naštvaně krabici s posledními třemi kousky pizzy a položila si ji na nohy.

,,Ani na to nesahej." řekla jsem naštvaně, s plnou pusou pizzy, Calumovi, který se natahoval po krabici.

,,Jujky, ty se zlobíš." zakřenil se a mě začal cukat koutek. Položila jsem krabici vedle sebe a skočila na Caluma. Seděla jsem mu na břichu a mlátila ho do ramen, hrudi a k tomu jsem ho lechtala. Vzala jsem polštář, který byl jen kousek ode mě a přetáhla ho přes obličej. Přiložila jsem mu ho na hlavu a odmítala pustit. Dusila jsem ho polštářem.

,,All dusím se." zachraptěl.

,,Shhhht, spinkej." šeptla jsem. Chytil mi ruky a oddělal polštář z jeho obličeje. Odhodil ho a zhluboka se nadechoval.

,,Sakra, mohla si mě udusit!" vyjekl. ,,Slez ze mě hned!" zařval, až to se mnou cuklo, a já slezla. ,,Ty, ty magore!" vstal, ze země, a koukal na mě.

,,Oh, to jsem dlouho neslyšela. Naposledy před týdnem ve škole." zamumlala jsem sklesla a odešla z pokoje.

Sedla jsem si na zahradu, na lavičku, s Distance. Ignorovala jsem to, že prší, prostě jsem seděla a koukala před sebe. Z části jsem byla pod střechou, ale nohy jsem měla dost mokré.

Seděla jsem tam tak několik hodin, venku už byla tma a já usnula.


3rd DAY

Probudila jsem se sama v mé vlastní posteli, v tričku, bez podprsenky a v jiných spodkách. Proč jsem si myslela, že tohle celé byl jen sen? Porozhlédla jsem se po pokoji, bylo tu uklizeno. Na stole ležel vzkaz.


Šel jsem si s Distance zaběhat. Snídaně je v kuchyni a omlouvám se, za to že jsem po tobě včera křičel. Miluju tě, Calum.


PS. Nahá si dost pěkná, měl jsem chutě, ale asi by si mě zabila.


PPS. Dal jsem ti ty pěkný tanga, co si měla v šuplíku.

Much I. - never fall in loveWhere stories live. Discover now