40. "No it's not, I.."

6.9K 638 6
                                    

,,Jestli je pro mě přednější kariéra, nebo ty." zamumlal.

,,Jestli zahodíš kariéru, skončili jsme." vyjekla jsem.

Calum jen smutně zvedl koutky, vstal ze sedačky a šel k pokoji. ,,Myslel jsem si, že ty nebudeš jako ostatní holky. Ale jak vidím, chceš mě taky jen pro peníze."

,,Kurva, jak tě tohle vůbec mohlo napadnout!?" zařvala jsem a stoupla si. Calum se otočil a ublíženě na mě hleděl. ,,Já, jen nechci, aby si zahodil, to všechno, kvůli čemu, si dřel." šeptal jsem potichu a mezi slovy dělala mezery. Jak si tohle vůbec mohl myslet?

,,All." vydechl a šel ke mě. Já naopak couvla, když se dostal krok ode mě, jen jsem ho odžduchla a utekla do pokoje. Než jsem tam, ale doběhla, ozvala se velká rána, jen jsem se otočila na patě a utíkala zpátky.

Calum ležel na zemi vedle skleněného konferenčního stolku a držel se za ruku. ,,Panebože! Jsi v pohodě?!" vyjekla jsem a klekla k němu, pomohla jsem mu se posadit a zkoumala mu ruku. ,,Co-co tě bolí? Kde si se prašti?!" vyšilovala jsem.

,,Jo, jsem v pohodě. Jen mě bolí ruka." lehce zvedl koutky. Zvedla jsem se a běžela k mrazáku, vzala jsem pytlík s mraženou zeleninou a přiložila mu ho na zápěstí. Klepaly se mi ruce a koukala jsem na jeho zápěstí.

,,Promiň." řekl sklesle. ,,Za to, že jsem si myslel, že mě chceš pro peníze." zamumlal. Sledovala jsem jeho oči, které po chvilce zaregistrovaly ty moje.

,,To je v pohodě." lehce jsem zvedla koutky.

,,Ne to není, já.." nedokončil to, protože jsem si ho za líce přitáhla blíž a přilepila se na jeho rty, kterými jsem začala pohybovat a Calum spolupracoval. Netrvalo dlouho a seděla jsem na něm obkročmo.

Líbali jsme se dlouho. S Calumovou rukou, která přejížděla po mém rozkroku, moje kalhotky byly dost navlhlé a Calum měl docela velkou bouli v oblasti rozkroku.

Much I. - never fall in loveKde žijí příběhy. Začni objevovat