44. "I miss u"

7K 668 15
                                    

6th DAY

,,Jsi v pohodě?" zeptal se mě Calum. Dnes je den, kdy má odjíždět a já na to nejsem psychicky připravená. Jen jsem záporně pokroutila hlavou a dál ho mačkala v objetí. Jsou dvě hodiny a my už od rána ležíme a objímáme se, každou chvilkou brečím a on mě utěšuje.

Už od včera měl sbalené věci a pořád se ke mně tulil, zatím co já mu brečela do trička. ,,No tak, All neplač." šeptl mi do ucha a dál mě hladil, jednu chvilku po zádech, jednu chvilku po vlasech.

,,Já, ale nechci, aby si odjel." vzlykla jsem. Vytvořila jsem si k němu to pouto co jsem nechtěla, ten druh závislosti.

Celý den jsme proleželi a já každou chvilku koukala na hodiny, kde hodinová ručička jela jako formule. Calum vzal telefon a natáhl ruku před sebe, zase jde natočit kousek videa. ,,Hello. Dneska je den, kdy jedu domů a moc se mi nechce. Bolí mě vidět ji takhle. Lásko usměj se." koukl na mě a usmál se, jen jsem se zase schovala k němu pod ruku. ,,No tak." chytil mě za bradu. ,,Kukni do kamery." usmál se.

,,Ne." špitla jsem a zase se schovala.

,,Tak mi dej pusu." našpulil rty. Lehce jsem se o ně otřela a pak se zase schovala.

_

,,Měl bych už jít." řekl sklesle a já ho víc stiskla.

,,Ne, ještě ne." rozbrečela jsem se ještě víc. Calum se se mnou zvedl, postavil mě na zem, vzal tašku a spolu se mnou šel dolů. Obuli jsme se a ruku v ruce šli na bus. Drtila jsem mu ruku a nestačila utírat slzy. Na zastávce pustil tašku na zem a objímal mě, do chvíle, než uviděl přijíždějící autobus.

,,All zavři oči." přikázal mi.

,,Ne, já nechci." vzlykla jsem a koukala mu do očí.

,,All prosím." řekl zoufale. Jen jsem záporně pokroutila hlavou. ,,Prosíííím." 

,,Já nechci, protože až je otevřu, ty budeš pryč." šeptla jsem zdrceně.

V tu chvíli se jeho rty otřely o ty moje. ,,Vrátím se, slibuju." usmál se, políbil mě na čelo a znovu mě stiskl v objetí. Nastoupil do autobusu a mával mi z okénka, nešlo si nevšimnout, že mu po lících steklo pár slz.

Autobus se rozjel a mizel v dáli. Přes moje slzy jsem na něj skoro ani neviděla. Šla jsem pomalu domů a sedla na zahradu. Distance si vedle mě lehla a nechala se hladit, já jen koukala do dálky a promítala si vzpomínky, než mi zavibroval telefon v ruce.

Message from Calum Hood:

I miss u

Much I. - never fall in loveKde žijí příběhy. Začni objevovat