0.2

1.6K 140 10
                                    

voljela bi kad bi ostavile komentar

Moglo bi se reći da se New York dosta promijenio. Nakon ljeta provedenog u kišnom Londonu, zaokupirana poslom Aylena je napokon uživala u NY. Početak rujna je već poprimio jesenske boje tako da jesensko drveće koje je  svako malo stajalo iza ugla vodeći do parka bilo predivno. Zbog kasnog dolaska sunce je već bilo na zalazu ali samo jedan pogleda na to blještavo čudo nadoknadilo joj je sve one britanske oblake. Srce joj zatitra kad se približe lokaciji. Nijedno mjesto na svijetu, ma kako ono bilo lijepo, nije moglo zamijeniti njen dom. A cvjećarna je i bila kao njen drugi dom.

«Hvala ti.» Zatvori vrata taxija nakon što pruži novac a onda joj vozač izvadi dva velika kofera pred vrata cvjećarnice.  Nesumnjivo je da nije uhvatila njegove poglede tijekom vožnje ali i osim toga, sam razgovor s vozačem joj je ugodno prošao.

«Evo ti, možda se ponekad možemo naći?» Crnokosi dečko, obrijan s obje strane glave, joj pruži cedulju sa svojim brojem a onda namigne. I kad se ovo dogodi u NY nedvojbeno je opasno, ali od strane ovakog dečka , sve je prihvatljivo.

«Možda.» Aylena mu pruži jedan od svojih ljepših osmijeha a onda mu pruži ruku. «Aylena.»

On je spremno uhvati, približi njenu ruku a onda usnama joj utisne poljubac na dlan. Njeno tijelo prođu trnci kad se on udalji malo od nje i pogleda je u oči. Neka iskra u njegovim očima se pojavi pri izgovoru njegovog imena.

«Damon. A sad idem i nadam se da ćeš me nazvati ljepotice.»  

Uđe laganim korakom a ona je pratila auto sve dok nije zašlo iza ugla. Prihvati ručke a onda pokuca na vrata cvjećarne. Malo je reći da se Rene iznenadio kad ju je ugledao. Pa i nakon krika koji je trajao dugu minutu obuhvatio ju je oko struka i podigao od poda. Zavrtio se par puta s njom u zraku i napokon je spustio na pod.

«O moj Bože, pa ti imaš i novu frizuru.» Prekrije usne rukom a onda se nasmije. Uštipne je za obraz pa još jednom približi k sebi u zagrljaj. Novi parfem obuzme njene nosnice a ona ga samo jače zagrli. Bilo joj je preteško ova 3 mjeseca bez njega, ali posao ne pita.

«Da te ne znam, rekla bi da si gay.» Nasmije se a onda rukama prođe kroz njegovu kosu.

«Hej, mon cheri.» Uvredljivo zauzme pozu a onda se nasmije zajedno s njom. «Kako si mi samo falila.»    

da se ne brinete, ovo nije nastavak već samo kratak uvod u događanja.

TEARDROP (2. sezona seven dates)Where stories live. Discover now