0.22

902 101 3
                                    

"Ovdje je zbilja lijepo." Gurne kolica u kojima je mirno spavao maleni dječak. I Ayleni i Liamu je godila šetnja parkom.

Zeleno drveće koje ih je okruživalo pružalo im je spokoj. Ptičji pjev je uljepšavao cijelu atmosferu pa kad su sjeli na obližnju klupicu prvo su se prepustili okružju oko njih. Rijetke zrake sunca oko ovog gradu su izvukle ljude na ulice.

Negdje, nedaleko od Liama i Aylene, na prostranim livadama održavali su se roštilji na otvorenom gdje su ljudi jednostavno zaboravljali tko su i što su, prepuštajući se prirodi. One malene obitelji, koje su radije uživale u samoći su sjedili na dekama i imajući pravi piknik, upravo onaj kakve srećete na filmovima.

Liam pogleda u Aylenu koja je već gledala u svog sina. Njena plava kratka kosa nestašno je lepršala oko njenog lica s ponekim pramenom koji bi joj zapeo za rumene usne. I po tko zna koji put, Liam se u nju zaljubio.

"Što ćemo dalje?" Upita majku svoga djeteta pa rukom prijeđe preko brade koju bi trebao obrijati jer mu je već počela smetati.

"Ne znam, nisam imala u planu ništa. Možda najbolje da se vratimo u NY." Slegne ramenima na kojima je ovaj put osjećala ogroman teret. "Ali ne znam što s njim. Ne želim Damonu smetati"

Liam pogleda u sina a onda i u Aylenu."Preselit ćete se kod mene."

"Molim?" Aylena se nasmije jer je ovo sigurno bio zadnji odgovor koji je očekivala. A i pritom, Liamov stan je manji od njenog i Damonovog.

"Hoću reći, potraži ćemo novi stan. Skupa." Ispreplete njihove prste dok s drugom rukom obgrli njeno lagano tijelo.

"Zašto sada to Liam?" Nasmije se dok naslanja glavu na njegovo rame.

"Zato. Zbog njega. Zbog tebe. Sada smo obitelj."

---

"Tommo." Louis se nasmiješi Mayinoj namrštenoj faci pa još jednom poškaklje njihovu kćer. Sam njezin osmijeh rastopio bi ovog nekadašnjeg bad boya.

"Rekla sam da mi ne zoveš kćer tako." Maya ga prekori pogledom a onda spusti tanjur s kolačem pred njega.

"Hej hej, to je i moja kćer. Zar ne ljepotice?" Utisne malenoj poljubac u glavu a onda je spusti na pod do sebe.

Gospodin i gospođa Tomlinson i dalje nisu mogli vjerovati kako brzo vrijeme prolazi. Njihovoj kćeri već je godina i pol te se već kreće na sve četiri tj puže dok može napravi i poneki nesiguran korak. Možda je to i razlog zašto je Louis obložio cijeli stan sa spužvom te sklonio sve oštre stvari.

Maya je bila sretna, iskreno sretna. Jedino jedan dio nje je bio zabrinut, onaj u vezi Aylene. Sve rjeđe su se družile ali zahvaljujući Reneu znala je sve o njoj. Samo je željela da Aylena nađe spokoj s Liamom.

U njenu razmišljanju prekinu je Louisove usne na njenima i njegove ruke oko njenog struka. Spremno uplete prste u njegovu kosu i za najkraću sekundu on se preokrene tako da se ona nađe ispod njega.

Cijelu svoju sreću je pronašao u njenim očima, i ona je postala cijeli njegov svijet.

"Lou, moram ti nešto reći." On se uspravi zbog njenog ozbiljnog tona te joj pruži ruku da se podigne.

"Je li nešto ozbiljno?" Pomakne joj pramen s lica pa ostavi ruke spojene.

"Postat ćeš otac ponovo. Nosim sina;Louis." Jedna suza sklizne joj s lica zbog sreće a u sljedećem trenutku začuje njegov smijeh i nađe se u njegovu zagrljaju.



--

"Samo mi još jedno nije jasno." Liam stane kraj Aylene  u dizalu držeći njenu torbu u ruci. "Zašto se maleni zove Jame?"

Aylena ga pogleda sa smiješkom. "Tvoje srednje ime je James, a ja sam samo izbacila zadnje slovo."

Liamu toplina zagrije srce pa joj utisne poljubac a onda poljubi i sina.

"Izvoli." Liam joj otvori vrata sa smiješkom tako da ona sa sinom u naručju uđe u stan te on gurne malo teža kolica.

"Ayle jesi to ti?" Starija žena se pojavi pred njima s kuhačom u ruci. Plave oči su se jasno isticale na njoj u skladu sa plavom haljinom.

"Da,mama." Zagrli je dok je ženin još uvijek pogled stajao na Liamu. "Mama ovo je Liam."

Liam pruži ruku da se upozna ali ona ga povuče u jedan jak zagrljaj. Bila je par centimetara viša od kćeri ali na njenom licu su bile iste crte kao i u Aylene. Čak su isto mirisale.

"Dakle to mi je zet." Liam se nasmije do se Aylena zakašlje. Već poznato rumenilo je bilo na njeim obrazima pa je zagrizla usnu od srama.

"Nisam još.. "Liam se nasmije."..ali bi volio iskoristiti trenutak i zamoliti vas ruku vaše kćeri."

TEARDROP (2. sezona seven dates)Место, где живут истории. Откройте их для себя