0.16

1.1K 121 15
                                    

"Samo još jedna šansa, to je sve." Liam klekne pred nju pa zaklopi oči u nadi da će pristati.


"Čini mi se da nemam što izgubiti." Uzdahne pa prstima prođe kroz njegovu kosu. Tko zna do kada bi se ovo vuklo. Ovo je bio jedini način da saznaju. Ako je sudbina, ostvarit će se.


"Zbilja?" Liam otvori oči pa se ustane i sjedne do Aylene pod svjetlo uličnih lampa. Divio se obrisu njenog pravilnog nosa i punih usana.


"Ne mogu više skrivati svoje osjećaje." Činilo se kao da ona ovo ne govori. Nikad nije bila razumnija nego sad ali nije se ni kajala zbog svega. Što je, tu je.


"Voliš me." Liam prošapće u nevjerici pa spusti glavu.


"Ne znam. Ali znam da nešto osjećam prema tebi." Nasmiješi se a onda osjeti njegove ruke oko svojih ramena i riječi zahvalnosti.


"Idemo unutra?" Ustane se i otrese prašinu s hlača pa krene u stan. Iza sebe je čula glasni zvuk Liamovih koraka a srce joj je napokon bilo na mjestu. Osjećala se kao da sanja.


Pri samom zvuku otvaranja vrata začuje se dječji plač pa Aylena zakorači unatrag misleći da je pogriješila stan. Pogleda još jednom ime i broj pa se uputi u stan, lagano gurkana od strane Liamovih ruku.



"Damon?" Usklikne zatvarajući vrata.


"Len? O hvala Bogu!" Nasmiješi se. dok mu je u rukama stajao sedmomjesečni dječak."Pomozi molim te."


"Liam, smjesti se." Aylena pokaže rukom prema dnevnom boravku a onda uzme malenoga u svoje naručje. Zavoljela je ovog malenog čovjeka u tako kratkom vremenu.


"Zvali su me na posao a nemam gdje s njim. Možeš li ga pričuvati 2-3 sata?" Molećivo upita skrivajući lice rukama.


"Nema problema." Odvrati mu a onda pogleda u malenu Damonovu kopiju sa zelenim očima i nasmiješi se. Već se susretala s malenim ali uvijek u prisutnosti Damona. A sada, sada je sama s Liamom i malenim. A to dođe kao dvoje djece.


"Nemoj plakati." Prošapta malenome pa ga pogladi po glavi i isprati Damona koji je užurbano vezao kravatu.


"Hvala Len." Utisne joj poljubac u obraz pa onda i malenome te napusti stan.


"Što ćeš popiti?" Obrati se Liamu i dalje držeći malenog dječaka u naručju.


"Može sok. Hoćemo pogledati neki film?" Liam upita sa iskrom u očima.


"Možemo. " Donese dvije limenke coca-cole pa se smjesti na kauč do Liama. On pogasi svijetla pa se 'zavali' do nje. Uživao je u pogledu na Aylenu na čijim prsima je ležao maleni.


"Zbilja Liam?" Okrene se prema njima kada se na televiziji prikaže film- Prijatelji s povlasticama. "Što je?" Upita ga ponovo kad shvati da on zuri u nju.


"Kako se zove maleni?" Pomazi ga po obrazu diveći se tako malenom stvorenju.


"Connor." Poljubi ga a onda i shvati da je maleni već zaspao.


"Bit ćeš krasna mama." Namigne joj na što se ona zacrveni lagano.


"I ti ćeš sigurno biti divan otac." Položi malenog u krevetić kojeg je Damon dovukao u dnevnu sobu i stavi ga na spavanje. Lagano ga prekrije dekicom i opet sjedne do Liama nakon što otpije još jedan gutljaj napitka.


"Da, bit ćemo divno roditelji..." Liam odvrati pa obavije jednu ruku oko Ayleninih ramena i povuče je prema sebi"...našo djeci."


Aylena se okrene da se pobuni a on im samo spoji usne u znak ušutkavanja. Uhvati je za kukove i premjesti sebi u naručje.


"Volim te Aylena." Prošapće u njen vrat a onda tu i premjesti poljupce.



preokret, zar ne?


mislim da se bliži kraj i da ću početi novu priču.


imate ideju s kim da bude?


nemojte samo biti uplašeni jer sam sigurna da ima bar još 10 nastavaka do kraja.

TEARDROP (2. sezona seven dates)Where stories live. Discover now