0.7

1.2K 144 16
                                    

«Ja se vraćam za minut, samo da se presvučem.» Damon se ustane i nastavi u sobu. Aylena mu je pričala o sebi, ali nije ni posumnjao da je njegov susjed Liam taj Aylenin Liam.

 U dnevnoj sobi je vladala napeta atmosfera. Liam je zurio u Aylenu a ona nije micala pogled s tv-a. Iako se na Tv po tko zna koji put puštala Oprah njoj je i dalje bila  ’zanimljiva.’

«Aylena?» Liam se približi i položi ruku na njenu nogu. U oboma su se miješali osjećaji da i samo nisu znali što se događa. Za razliku od nje, Liam je znao, on je želio nju.

«Ne diraj me» Otrgne se i pomakne za 10ak centimetara. Dohvati sok i prinese ga usnama. Zahvalila se Bogu kad se Damon pojavio na vratima.

«Loše vijesti, moram ići.» Damon pogleda u Aylenu a onda popravi odoru. «Zvali su me s posla. Hoćete vi biti dobro?» Brižno upita.

«Da, ostat ću i ja još malo.» Liam mu dobaci ključeve a Aylena samo mahne. U sebi se molila da sanja.

Čim Damon napusti stan Liam se ustane i dođe do Aylene. Klekne ispod njenih nogu a rukama uhvati njene.

«Aylena.»

«Liam pusti me.» Pokuša otrgnuti ruke ali neuspješno. «Molim te.»

«Istina je?»

«Što?» Umorno pita i kad shvati da se ne može otrgnuti samo se opusti.

«U vezi si s Damonom.»

«Liam» Aylena uzdahne umorna od cijele situacije. Samo je željela da može otići u sobu, sakriti se ispod deke, naviti omiljenu pjesmu  i spavati.

Aylena ustane s kauča i krene prema kuhinji ali je snažna muška ruka zaustavi povlačeći je te je udarajući od njegova prsa.

«Samo mi reci je li istina, mislim da bar to zaslužujem znati.»

«Istina je.» Stisne zube te pogleda u one obožavane smeđe oči u kojima se najviše voljela gubiti. Kroz glavu su joj prolazile uspomene i uspomene a tako je željela vratiti vrijeme.

«Voliš li ga?» Liam se odmakne korak od nje i dalje je promatrajući.

«I više nego misliš.» Nesvjesna što radi iritantno odgovori. Samo je željela da Liam ode, sve rane su još svježe.

«A on tebe?»

«Voli.» Aylena se nasloni na zid gledajući u Liama koji je potezao usnu zubima.

«Ljubiš li ga kao mene?» Liam upita što odmah izazove crvenilo obraza u Aylene. Njen odgovor je nakraju bio samo klimanje glave.

«Ljubi li te on ovako?» Upita Liam i snažno potegne Aylenu k sebi, spajajući im usne. Nasloni svoje tijelo na njeno,ne puno, ali dovoljno da shvati da joj srce ubrzano kuca u njegovoj prisutnosti i da ona njega i dalje želi, kao i on nju.

#laylena is backkkkkkkk? or not?

šta mislite o poljubcu?

nije prebrzo?

mijenjate mišljenje o ayleni i liamu?

nastavak sutra ako bude 45 votea!!lyyyy

TEARDROP (2. sezona seven dates)Where stories live. Discover now