0.11

1.3K 134 15
                                    

«Liam, molim te.» Aylena odmahne rukom pa se povuče na drugi kraj kreveta i uspravi se. Spusti noge tek toliko da dotakne pod a onda skupljajući snagu se podigne na noge. Pomakne plahtu sa sebe i otkrije rozu trenerku koja je savršeno uparena sa rozim čarapama.

«Gdje ćeš?» On pretrči kratak dio puta oko kreveta i dođe do nje, hvatajući je pod ruku.

«Moram na wc, nije valjda da ideš sa mnom?» Ustane se pa napravi dva koraka pridržavajući se za zid. Liam rukom prođe kroz kosu pa se nasmije njenim crvenim obrazima. Laganim koracima je hodala a njena plava kosa je neuredno stršala iz pundže koja se nalazila na vrh glave.

«Ako treba, hoću.» Ona se okrene na njegov odgovor te joj se zacrni pred očima. Osjećala je slabost i samo čekala kada će osjetiti pad na hladan pod, ali on se nije dogodio. Otvori oči i ugleda Liamovo lice udaljeno od njenog za svega par centimetara. Njegov dah je škakljao njen obraz na što se ona samo dublje uvuče u njegov vrat. Voljela je ovu Liamovu stranu, kada je brižan.

«Sviđa mi se ovako.» Liam progovori držeći njeno tijelo u svojim rukama. Trenutno je u glavi na prvom mjestu bila ona ali i zahvalnost teretani čiji se mukotrpan rad napokon isplatio. Teretanu je pohodio samo da izbaci Aylenu iz glave, što je bila nemoguća misija, ali bar je dobio na mišićnoj masi.

«Spusti me.»

«Ne možeš sama Lena»

«Mogu.» Tvrdoglavo se promeškolji dok on samo nogom otvori vrata wc-a i unese je.

«Zovni me kad budeš gotova.» Zatvori vrata kada čuje mlaz vode te se vrati u sobu. Popravi plahtu koja je spala na pod pa pokupi čaše koje odnese natrag u kuhinju. Pomalo je zavidio Damonu na stanu. Ne zbog materijalnog, već jer je zrak odisao atmosferom koju samo dom ima. Promatrao je Liam i slike na zidovima, ne umjetničke nego obiteljske. Pogled mu zastane na slici gdje Damon u rukama drži dijete a pored njega stoji cura plave kose i smeđih očiju. Dao bi se zakleti da liči na Aylenu.

Još usputno u kuhinji uzme slane grickalice i čaj od mente pa se uputi natrag u sobu.

«Nisam čuo da si me zvala.» Pogleda u plavokosu djevojku koja raščešljava kosu a onda shvati i da je nova ljubičasta trenerka na njoj. Odloži hranu sa strane pa se uvuče natrag na krevet do nje.

«Rekla sam da mogu sama.»

«Nisam znao da si tako tvrdoglava.» Nasmije se pa uvuče glavu u njen vrat i tamo ostavi poljubac. Ona ga mrko pogleda odmahujući glavom. «I da samo znaš, obožavam lavandu.» prokomentira njen šampon.

«I ja.» Aylena mu se napokon nasmiješi. Na taj prizor srce mu zaigra brže nego inače. Ona stara iskra se ponovo upalila a njegovi osjećaji za nju su postajali sve jači kako je vrijeme prolazilo.

«Nisam znao.» Podigne jastuk i vrati pogled natrag na nju.

«Nikad nisi ni pitao.» Zaškilji kad joj sunce dopre kroz prozor do očiju pa legne natrag, malo se bolje namještajući. Noć će ubrzo pasti ali sunčeva svjetlost je sada jača nego ikada.

«Mogu nešto uraditi?» Osjeti Liamov pogled na njenim očima i samo potvrdne glavom. On se ustane iz kreveta i navuče zastore tako da mrak prevlada cijelom sobom. Osvijetli put mobitelom nazad do kreveta i uvuče se u deku do Aylene. Rukama je uhvati oko struka i privuče sebi tako da su im se čela dodirivala.

«Liam-»

«Ne kvari ugođaj srce.» Utisne joj poljubac u nos pa glavu uvuče u njenu kosu, gdje na vratu ostavi još jedan poljubac. Uživao je u mekoći i mirisu njene kože. Ali ako ovako nastavi, neće se moći zaustaviti.

«Liam, stani.» Rukama se odgurne od njega.

«Nešto nije uredu?» Hrapavim glasom je upita i dalje gledajući jedno u drugo. Nažalost zbog mraka su jedino mogli vidjeti obrise.

«Ne, mislim da.. O Bože, sve je uredu, samo..»

«Hm, ok. Razumijem, valjda.» Nasmiješi se i pomiluje joj obraz. «Smršavila si?» Nasmije se, nekako želeći načeti temu razgovora.

«Malo.» Uzdahne. «Ili si ti ojačao?»

«Mislim da si ipak smršavila iako su moji mišići jači nego ikada.» Nasmije se uživajući u zvonkom zvuku njenog smijeha. Nedostajao joj je. O Bože, tek sada shvaća koliko mu je cijela njena pojava nedostajala.

«Može biti.» Promeškolji se.

«Neudobno ti je?» Pomakne se Liam stvarajući joj prostor međutim ona se privuče nazad k njemu.

«Hladno mi je.» Stisne se uz njega a on obavije ruke oko nje. I dalje joj se na čelu osjećala temperatura, iako je ovaj put bila malo bolje.

«Lena?» Liam je poljubi u čelo zbog čega se ona primakne k njemu tako da ni iglica nije mogla stati među njih. «Voliš li me još?»

TEARDROP (2. sezona seven dates)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang