0.8

1.3K 137 17
                                    

Napokon kad je pomislila da je sve posložila u glavi, tek onda je sve pošlo naopako. Oh, kad bi samo znali koliko je snage u sebe skupljala, koliko je riječi koje će mu reći već naučila napamet i koliko joj je vremena utrošena na samo osmišljanje odbijanja njega od sebe. Sve je palo u vodu kad su njegove usne ponovno pronašle put do njenih, kad je njeno srce osjetilo njegovu prisutnost pa noge opet poklekle pred njim. A tek sad je ustvari počinjala njihova priča.

 

 

«Crnu kavu, bijelu kavu i dvije kroasane.»  Aylena potvrdi narudžbu a onda pruži novac. Pri samom okretaju nasmiješi se gledajući Mayu i malenu Ilse koja se sa svojih 7 mjeseca neprestano vrpoljila u majčinim rukama. Malo ubrza korak , udružujući se s njima i sjedajući u obližnji park na klupicu.

«Ne mogu vjerovati, samo tako..» Maya zagrize kroasan i dalje odbijajući Ayleninu situaciju koja se počinje pretvarati u meksičku sapunicu.

«Nisam ni ja mogla vjerovati ,sve se odigralo prebrzo.» Otpije gutljaj crne kave a onda čašu odloži na klupicu. «Hajde daj je k meni.»

Maya sretno izdahne puštajući je u kumine ruke. Malena Ilse je bila prava replika svog oca, čuvenog Tomlinsona. Plave oči kao da su dopirale u dubinu duše, kao i Louisove a tu je bila i smeđa kosa koja je padala u jedva vidljivim pramenovima.

«Ista je Louis.» Podraga je po obrazu.

«I debela je kao i on.» Maya se nasmije i pogleda u malenu koja je neprestano držala rukice u ustima.

«Louis se promijenio.» I zaista je. Već nakon mjesec dana od rođenja postao je pravi obiteljski čovjek. Nakon 2 mjeseca od rođenja malene želio je da kupe farmu i odsele se. Druga faza je bila veoma napeta, želio je prodati motor i kupiti veliki džip, no nasreću Maya ga je odgovorila. Zamislite da on proda motor?! Pa Aylena bi se kladila da je motor na prvom mjestu a onda tek slijede Maya i Ilse. A sad već, Louis je u trećoj fazi, fazi kada želi još djece, a to je već upitno.

«Otkad su Zayn i Perrie dobili blizance još je u većoj želji za djecom. A meni je još prerano.»

Aylena samo potvrdno kimne glavom utiskujući poljubac bebi u glavicu. Veoma je sretna što su ostali u kontaktu s Perrie i Zaynom. Iako je Aylena isprve bila poveznica među njima kasnije su se svi počeli družiti.

«Djevojčica i dječak, ako se dobro sjećam?»

«Mhm, Stefan je stariji od Quin, ali navodno je Perrie opet trudna.» Maya zagrize kroasan, još jednom pa promrmlja nešto kako je čokolada božanstvena. Aylena pogleda u malenu Ilse koja je već zaspala u njenom naručju.

«Oni nisu u NY?»

«Otišli su u Bradford, kod njegovih. Izvoli je.» Sagne se ali Maya grčevito skoči.

«Nemoj je buditi, plakat će. A vjeruj mi, dosta mi je plakanja.» Pokaže na jedva prekrivene podočnjake pa gurne Aylenu nazad u stojeći položaj.

«Okej, okej. Nego rekla si da je Perrie opet trudna?»

«Da, kao trebala je biti tajna ali znaš Harrya.» Maya se nasmije pa baci otpatke u obližnji koš. «Idemo sad do Renea ili?»

«Idemo.» Aylena potvrdi i malo jače privije malenu u naručje. Promeškolji se kada joj mobitel zavibrira u jakni.

Pažljivo jednom rukom izvadi mobitel a kad pročita poruku par puta se okrene oko sebe dok konačno ne ugleda muškarca kraj velikog auta.

Tako ćeš jednog dana držati i naše. xo

ŠTO VIŠE KOMENTARA TO PRIJE NASTAVAK.

što mislite da se događa? kako doživljavate lima, damona i aylenu? maya i lou još djece or..?

       

TEARDROP (2. sezona seven dates)Where stories live. Discover now