5.part

314 22 2
                                    

*Harry*
"A co Tomlinson?!" křičel na nás Zayn "Nebyl tam..." oznámil Liam "Jak nebyl? Tak co tam dělal Horan?" "Když jsme tam byli, tak tam Niall utíkal s někým jiným a-" začal jsem "myslíme si, že to bylo naplánovaný aby odvedli pozornost." dokončil za mě Liam a já k souhlasu jen přikyvoval. "No tak si od něj zjistěte kam Tomlinson šel ne?" řekl Zayn a zapálil si "Jo to je jasný a..." zaváhal Liam "A? Co ještě." vydechl směrem k nám kouř z cigarety "Huh. Kde-to-no-" poškrábal se na zátylku Lee "Kde bude spát?.......Niall." konečně dořekl Li. "U tebe! Nezapomeňte, že Tomlinsona tu zítra chci. Jinak si mě nepřejte." potáhl z již druhé cigarety Zayn. To mě poser...ten jede pomalu jednu za druhou. "U nás." odkašlal jsem si, kvůli velkému obsahu kouře ve vzduchu. "Ajo vidíš. Zapomněl jsem, že bydlíte spolu." zakašlal i Liam "Tak my tě nebudem rušit a radši půjdem." Divím se, že stačí vypadat jako terorista,prodávat kvalitní zboží,kouřit,mlátit za každou pičovinu a mají z tebe hned všichni respekt. "Jo dobrej nápad. Táhněte někam." Šli jsme k Niallovi, kterého hlídali dva 'goriláci'. "Můžete jít. My to zvládnem. Tak agresivní jako Norman rozhodně nebude." pronesl Liam a ty velké opice odešly. Šli jsme si sednout za Niallem ke stolu a jakmile se naše milá pozadí usadila,spustil. "Lee! Já ti nic nemůžu říct nebo naznačit! Dokonce ani tomu tvýmu kudrnatýmu kámošovi! Vážně!" "Jsem Harry." zakroutil jsem nepochopitelně hlavou."Ugh! Promiň." podle mě spíš chtěl říct 'nemůžu ti nic říct dokud tu bude ten kudrnatej zmrd.' "Fajn. V pohodě. Já si půjdu dát pár sklenek Whiskey a nechám vás tu osamotě koloušci." díval jsem se střídavě na Liama a Nialla. Liam jen přikývnul. Určitě pochopil můj plán, nebo ho tu chce na místě ojet ale o tom pochybuju. Vstal jsem a odešel si popovídat s Normanem.
*Liam*
Hned jak Harry odešel, přicupital Niall a sednul si mi na klín,čelem ke mně. "Ni..." obejmul jsem ho. "Lee já to fakt myslel vážně." položil si hlavu na mé rameno. "Prosím honey, řekni mi kde je. Nic se mu nestane a tobě obzvlášť už ne." Kolíbal jsem ho jak malý harantě a pokoušel se ho tak dostat na mou stranu. Popravdě to mám už z dřívějška ověřené, že to na na něj zabere a řekne mi vše co potřebuju. I když o tom že se nestane nic Louisovi jsem tak 'trošku' lhal. "Vážně? Nic? Liame, tobě už skoro nikdo nevěří protože používáš na všechny ty svoje starý ohraný fígle." "Huh." To mě trošku zaskočilo. "Mám tě!" Začal se Ni po chvilce ticha smát. "Ty jeden malej Irskej skřete!" začal jsem mu mačkat bok. Vždycky ho to lochtalo. Chvíli se svíjel v 'lechtacích křečích' ale pak najednou přestal a chytl moje zápěstí. "S tím skřetem si to přehnal." dělal uraženýho. "Nialle! Nech toho. Spíš mi řekni kde je." pohladil jsem ho ve vlasech "A kdo?" Bože! Ten to zas protahuje. "Kdo asi Irská královno mrazu?" přesednul si na mně obkročmo "Liame. Řekni mi co by asi taková 'kurvička' jako je Louis dělala, kdyby jí 'nestačily' peníze?" Zachytračil Niall. On určitě chce abych na to přišel sám. Ne,Payne tak to ti došlo ultra brzo kámo. "On šel šlapat jo? A kam přesně." Bingo! "Skvěle! Je u bordelu." tos mi pomohl "U kterého?" no u kterého asi Payno "Hele jinej bordel neznám, než ten, ze kterého mě vyhodili bez jakéhokoliv objasnění." jo to ti mohlo dockvaknout ty blbe, že mluví o tomhle "Aha. Promiň mně už to dneska nemyslí." vymluvil jsem se na úplnou kravinu "Jo to jsem si všiml." Začal se zase smát a já s ním.
***
Yaaay! Můžete mě zabít! Máte to povoleno! :D Fakt se omlouvám že jsem nepřidala díl -ugh- asi 2 měsíce -teď už 3 ty blbko- upsík!!!! V tomhle partu se stejně prd stalo + je to ULTRA KRÁTKÝ -.- :D ale objasnili jsme si vztah mezi Niallem a Liamem :D jen tak s tím teroristou jsem to nemyslela vážně "Je to RASISTA! Zabít!!!" ne klid. Fakt všechny 'urážky' jsou jen kvůli příběhu :) bože to vykecávání bude pomalu delší než příběh. Díky moc za READS,COMENTS a VOTES!!!!! Strašně moc vám děkuju jste skvělí :3 díl bude fááákt brzo slibuju lidičky :) btw. komenty mě těší víc než votes 😂 (ale jen o trošku víc :3)

Pay or DieKde žijí příběhy. Začni objevovat