8.part

173 9 0
                                    

Do konce budou asi max. 2 díly... :((
________________________
"Fajn, takže chceš nechat Louise zabít nebo co?" Pokrčil Liam obočí. Zavrtěl jsem hlavou. "Tak znovu," poposedl jsem si. "Jelikož Andrew má rád kurvy-mám svý zdroje-,tak mě napadlo, že bych mohl být někdo kdo je pronajímá." Opřel jsem se o gauč a pokračoval. "Takže bych mu zavolal a nabídl Louise, který by měl u sebe nějaký jed, aby ho otrávil. Nevím, jestli nějaký jed máš, ale v nejhorším prostě seženem na dark webu." Usmál jsem se. "Samozřejmě, " nadechoval jsem se k pokračování, ale Liamova ruka na mých ústech mě zastavila. "Shh, Harry. My ten tvůj plán chápali už od začátku." Pohladil mě po vlasech a otočil se na Zayna. "Harry má dobrý plán, ale musí přijít na lepší prostředek, jak ho zabít." Podrbal se Zayn na zátylku. Liam přikývl a vstal. "To bude ještě těžký." Došel k baru a za chvíli se vrátil se skotskou v ruce. "Hele, ať vymyslíme cokoliv, jak to chceš dostat dovnitř? Vždyť tě tam prošacujou od uší až po anál." Ušklíbl se Liam a sedl si zpět vedle mě. "Hm." Opřel jsem se zády o gauč a zamyslel se.
"Musíme to risknout." Promluvil jsem do ticha. "A co?" Zeptali se oba skoro sborově. "Nevím, třeba tam dostat nějakou malou kudlu a tak." Pokrčil jsem rameny. "To je už jedno. Celou dobu jsme s Liamem o tom mluvili a tys koukal do blba." Mávnul Zayn rukou. "Oh. Takže jak?" Dal jsem si nohu přes nohu. "Nijak." Zamumlal Liam. "Odstupuju od kšeftu." Pousmál se. Přikývl jsem a poposednul si víc na kraj gauče. "Je to na mně a Louisovi?" Promnul jsem si nos. "Jo, pokud se s ním dohodneš." Vstal Liam a odešel. "Schůzka je u konce?" Vstal jsem a podal sedícímu Zaynovi ruku. "Ano. Zítra sem už nechoď a nějak si tu akci zařiď, ale ať je do týdne mrtvý." Vstal, potřásl si se mnou rukou a dal jsem se na odchod. "Držím vám dvěma palce." Houknul na mě, než jsem za sebou zavřel. Celou dobu tu byl s náma Norman. (P.A. ale to je fakt důležitá informace lidi)
***
"Tak na to zapomeň!" Vyjekl Louis. "Loui, prosím." Šel jsem za ním do obýváku. "Je to pro nás dost důležitý." Sedl jsem si k němu na gauč. "Jo? A co je na tom důležitýho? Ten kufr s penězma? Vždyť o nic jinýho ti nejde!" Odsunul se ode mě. "Huhh..fajn. Jde mi o ty peníze." Promnul jsem si spánky. "Prosím, udělej to pro mě, pro nás všechny." Přisunul jsem se k němu a pohladil ho po stehnu. "Já, já nevím, Harry. Co když mě zabijou? To ti pořád půjde o ty peníze?" Opřel se hlavou o mé rameno. "Ne, to se zabiju taky." Šeptl jsem. Louis se na mě udiveně podíval. "To kecáš." Šťouchnul mě do hrudi. Zavrtěl jsem hlavou. "Můžu teda s tebou zítra počítat?" Sledoval jsem ho. "Už zítra? Uh, tak, tak dobře, ale jak jsem říkal, když mě zabijou, tak ty budeš v prdeli." Lehl si hlavou do mého klína. "To si neříkal." Skousl jsem si ret a hladil ho ve vlasech. "To máš jedno. Pusť tam nějakej film, ale ať stojí za to, když se na něj budeš se mnou naposled dívat." Díval se na mě nevinně. "Hele, ty vědmo, co předpovídá svou smrt, která se ani nebude konat. Dáme tam Star Trek. Bereš?" Políbil jsem ho. "Beru." Uculil se.
________________________
Chtěla jsem jen zlepšit náladu (touhle Larry scénkou na gauči) těm, kterým ji zkazila K***all s Harrym na j*chtě + pohublý Louis. No, jinak jste samozřejmě moje zlatíčka :* LARRY IS REAL.

Pay or DieDonde viven las historias. Descúbrelo ahora