7.part

272 11 2
                                    

S tímhle dílem jsem docela spokojená, ale mohl být dřív, no. Jinak na fotce je Andrew Lincoln.
________________________
*o 6 měsíců později*
*Harry*
"Hey, dělám snídani, tak si řekněte co chcete, jinak si ji udělejte sami?!" Křikl jsem a za okamžik ke mně přicupital Louis. "Niall a Liam neslyší." Zašeptal mi u ucha a ušklíbnul se. "Už zas?" Zachechtal jsem se. "Hm. Já bych si dal něco sladkého, když si řekl, že mi tu snídani uděláš." Obejmul mě zezadu a opřel své čelo o mé záda. "A co si pod tím představuješ, hm?" Popošel jsem s Louisem k lednici a vyndal z ní mléko. "Víš co? Udělej mi kafe a k tomu mi budou stačit samotný vafle." Zamručel Louis do mých zad a já jen přikývnul. "Takže dvakrát." Usmál jsem se pro sebe a pustil se do toho. Louis si sednul na židli a rozhodl se mě pozorovat. Než se uvařila voda na kafe, tak jsem nám zatím dal na dva malé talíře po třech vaflích.
"Dobrý ráno!!" Přiběhnul Niall a šel hned k lednici. Za ním šel Liam a mávnu na nás. "Hey, volal mi Zayn." Přišel ke mně a vzal mi z talířku vafli, do které si následně kousnul. "A co s ním?" Vyndal jsem z balení další vafli a nahradil ní tak tu, kterou snědl Liam. "Má pro nás údajně fakt dost dobrej kšeft." Poplácal mě po rameni a stoupnul si k Louisovi. "A pro tebe samozřejmě taky." Usrknul si z Louisovy čerstvě udělané kávy a odešel zas nahoru. "A pro mě zase nic?" Ozval se Niall. "Nope!" Křiknul Liam a bouchnul dveřma. "Hm. Alespoň budu mít větší čas na jídlo." Pokrčil rameny Niall a sedl si ke stolu s taveným sýrem a rohlíkem v ruce. "To jde? Vždyť ty celý den nic neděláš. Jak chceš mít větší čas na jídlo?" Sednul jsem si k nim. "Jednoduše, milej zlatej. Omezím masturbaci a koukání na Disney Channel." Kousnul si do rohlíku. "Fajn, já mám dost." Louis se zvedl, uklidil po sobě nádobí a odešel nahoru s hrnkem nedopité kávy. "Chceš říct, že masturbuješ nad Miley Cyrus?" Usrkl jsem si kávy. "Co? Ne! Hannah Montana je lepší." Mrknul na mě a začali jsme se smát na celej barák. "Fakt, kokoti vy dva!" Zaslechl jsem Louise komentovat můj a Niallův společnej humor.

*o 3 hodiny později*
"A jsme tady." Zaparkoval Liam u baru. "Oi! Oi!" Zajásal Louis, odpoutal se a šel k zadnímu vchodu. "Tak tady jsem nebyl dlouho." Prohlídnul si Niall zrekonstruovaný klub a rozeběhnul se za Louisem. "Jsou jak děti, co?" Chytil mě za rameno Liam, já jen mlčky přikývnul a rozešli jsme se pomalu za Louisem a Niallem.
***
"Pojďte dál! Zayn na vás už čeká asi hodinu." Přivítal nás Norman a poslal nás někam dolů do suterénu, kam nepovolaní mají vstup zakázán. No co? Bylo to napsaný na dveřích.
"To je dost, že jste přišli." Ozvalo se z tmavého rohu místnosti. Zayn. "Sedněte si. Chcete něco k pití?" Sedli jsme si všichni na gauč. Před námi byl stolek se čtyřma kuframa. "Tak já bych si dal dvojtou whiskey. Tullamore Dew. A nikdo nechce nic?" Podíval jsem se na ně. Zakroutili hlavama a jen tupě zírali na podlahu. "Tak dvojtýho Tullamora pro Stylese!!" Křiknul na Normana za barem. Počkat. On tu je bar? Zatřepal jsem hlavou a začal vnímat Zayna.
"Takže," přišel k nám. "V kufrech jsou peníze. V každým asi tak po 50 000£, ale to je vedlejší. Dal jsem se na 'byznys'. Jak by to řekla policie...'Mafie'? Netuším, ale jde tu o to, že už nedělám do drog. Prostě jen krev a peníze." Chodil se strany na stranu Zayn. "Ach jo." Povzdychl si Louis. Norman mi donesl whiskey. Kývl jsem na poděkování a dál se věnoval Zaynovi. "A co s tím máme společnýho?" Přihlásil se Liam. "Takhle ti to řeknu." Vzal mi ze stolku jednu whiskey a vypil ji. "Potřebuju se zbavit Lincolna, aby jsem se dostal na nejvyšší pozici." Prohrábnul si vlasy. "Chceš po nás, aby jsme zabili Lincolna?" Zeptal jsem se jen tak, aby nebylo trapný ticho. "Ne! Asi na pískoviště si s ním půjdete hrát!" Okřikl nás Zayn, ale Niall se začal smát. "Co je tu tak vtipnýho?" Pokrčil Zayn nechápavě obočí. "Uh! Nic..jen mi přišla vtipná představa, jak si hrajem na pískovišti s bývalým prezidentem Ameriky." Zatřepal hlavou a opřel se o Liama. Zayn protočil oči a pokračoval. "Shrnu vám to. Když zabijete Lincolna tak dostane každý z vás kufr před sebou. Pokud Lincoln do týdne a tří dnů nechcípne, tak nechám zabít někoho z vás. Je to snadné." Mrknul na nás a šel si sednout zpět do tmavého rohu. "Abych nezapomněl. Účast je povinná. No, až na to dítě." Otočili jsme se na Nialla. "Hey!! Já nejsem dítě!" V rohu se rozsvítil plamínek. "Mhm..mně to tak nepřipadá, že bys nebyl." Zasmál se a vyfoukl k nám kouř z cigarety. "Kdyby si nám pak nechtěl dát ty kufry s penězi, tak bych řekl, že to je jen ve tvůj prospěch." Zamrmlal Liam, vzal mi z ruky whiskey, dopil ji a spolu s Niallem odešli. "Čekáme venku!" Houknul ještě Niall. "A co vy dva? Nějaký připomínky jako tady Liam? Ne? Tak můžete jít." Kývnul jsem a rozešel se s Louisem nahoru. "Víc informací budete mít zítra!"
***
"Jdete do toho?" Protnul Liam příjemný ticho v autě. "Neslyšels? Učást je povinná, tedy, až na Nialla." Zastavil jsem na červenou a otočil se na ně dozadu. "Prej zítra budem mít víc informací." Liam jen přikývnul a ukázal na semafor. Upozornil mě tak na zelenou. "Já to nechci udělat." Vydechl Louis a opřel svou hlavu o okno. "Nech toho. Můžeš dostat jinej úkol." Poplácal jsem ho po stehně. "Jakej třeba?" Podíval se na mě a pak zpět na domy. "Třeba budeš moct dělat průvodce na Grent Kaňónu!!" "Nialle!!" Okřikli jsme ho sborově. "Už mlčim, už mlčim." Schoval se do své bundy a opřel se hlavou o okno. "No, s tím Grand Canonem nevím," zachechtal jsem se, "ale tak může ti dát za úkol být našim řidičem." Usmál jsem se a po zbytek cesty už nikdo nic neříkal.

*další den*
"A jak se k němu máme dostat přes ty ozbrojený gorily?!" Sedl si Liam ke mně na gauč, mezitím co se ptal Zayna na poměrně důležitou věc. "To si nějak zařiďte. Zkuste alespoň na chvíli být jako Ethan Hunt." Přijel k nám Zayn na kolečkové židli. "Tady nejsme ve zkurveným Mission:Impossible." Fláknul Liam rukou do stolu a já je s mírným odstupem pozoroval. "A co ty Harry? Máš nějaký nápad jak se dostat k Lincolnovi?" Usmál se Liam. Těkal jsem očima z jednoho na druhýho. "Eh, možná." Pokrčil jsem rameny. "Spusť." Vybídl mě Zayn.
________________________
Květinky moje, pokud nezměním plán, tak další díl už bude poslední.

Pay or DieWhere stories live. Discover now