2.part 2/2

400 25 5
                                    

*Harry*
'Píp!,píp!,píp!' „Drž hubu!" Zesranej budík nenechá člověka ani vyspat. Co? Teprv devět? Hey! Tak to jdu spát...je sobota a o sobotě nikdy...zásadně nikdy nevstávám v děvět. Jenže pracovat pro Zayna je mít volno jen jednou sem tam dvakrát do týdne. Jo...celej den se flákat,koukat na televizi,jíst a nemuset se někde plahočit křížem krážem přes půlku Londýna,kvůli nějakým podělaným fetkám. Aspoň že Liam dělá snídani,ty topinky cítím až sem. Sbohem teplá postýlko! Aspoň tu sprchu si dám. Včera když jsme od Zayna odcházeli,jsme se jako vždy stavili u baru. Tak proč si nedát sklenku whiskey když je to na Zayna? S tím barmanem se dobře povídá. Dřív na tom byl stejně jako já i když mě vykopli z domova a on pracoval v Gaybaru za barem. Jo jde mu to dobře. Jmenuje se Norman. Jeho vlastně vyhodili kvůli marihuaně tím pádem byl na seznamu lidí které Lee má zabít. Teď ani nevím jak mi to říkal jestli vážně něco dlužil ale tak co by tu dělal že jo. Jsem rád že pro Zayna pracuju,protože většinu práce dělá Liam. Vlastně ani nevím co by se mnou bylo kdyby mě Liam k sobě nevzal a neprosil jak dement Zayna o to aby mě u sebe zaměstnal. Po sprše ve které jsem si povídal sám pro sebe,jsem se upravil a vyčistil zuby a oblíkl se. Je půl desátý,fajn no tak si ty topinky ohřeju v mikrovlnce. Šel jsem po schodech dolů za Liamem i když,spíš mám hlad. „Hey Lee!" „Neruš teď!" okřikl mě Liam. Má k tomu důvod...telefonuje. No jdu se zatím najíst.
*Liam*
„...ve čtyři ráno je vyhodil,takže zapomeň na ty dva ze včera. O ně se postará Mike..." „Hey Lee!" zakřičel Hazza. To je mi ale přivítání. Dal jsem si mobil od ucha a okřikl ho. „Neruš teď!" vůl jeden kudrnatej. Přiložil jsem si mobil k uchu zpět a dál telefonoval ze Zaynem. „Slyšel jsi mě?" řekl Zayn. Ups! „Ne,promiň Zee. Harold mě vyrušil. Co jsi říkal o Mikeovi?" „Ty dva který jste včera nezabili,oddělá Mike. To jsi snad ještě slyšel ne?" „Jo,jo tohle jo a dál?" Uuf... „Chci aby jste s Harrym našli...napiš si ta jména radši hele..." Zase tak blbej nejsem abych si ty jména nezapamatoval. „No. Jak se jmenujou?" „Louis Tomlinson a Niall Horan. A-" „Ni? Jeho taky?" „Jestě jsem nedomluvil." „Promiň." „No. Tommo je s ním takže by jsi ho měl najít snadněji. A přiveď mi je do baru." „Přivedu!" zasalutoval jsem i když vím,že to Zayn nemohl vidět. „A máš na to dva dny." típnul to. „Kurva!" zakřičel jsem. „Co ié?!" ozvalo se z kuchyně. „Harolde nemluv s plnou pusou!" šel jsem za ním abych nemusel křičet přes celej byt. „Dobře tati." uchechtl se Harry. „Hele žer jo? Dneska vyrazíme dřív." „Proč?" Ukousl si Harry z topinky. „Máme dva dny na chycení nějakýho pošuka a mýho 'kámoše'." vysvětlil jsem mu. "'Kámoše'?" další stupidní otázka „Jo 'kámoše' a dělej." „Hmh..." polknul poslední sousto topinky a vstal. Mezitím co odnášel talíř do myčky jsem se šel přezout a vyjet ven s autem z garáže.
*Harry*
Poté co jsem odnesl talíř do myčky jsem se obul a začal si upravovat vlasy. Vypadá to jako když jsme manželé co jedou nakupovat a já byl ženská co se strašně dlouho upravuje. Takovej zase nejsem...teda aspoň doufám.
Ještě než jsem doopravdy odešel,jsem se prohlédl naposled v zrcadle,prohrábnul vlasy,zamknul a pak teprve šel. „Doháje to ti to zas trvalo." prohlásil Liam jakmile jsem nasednul do auta. Mezitím co jsem se poutal,Liam nastartoval. „Takže kde začnem?" „No projdem uličky kde by se mohli schovávat pak bych teprv prohlídnul okolí bordelu.Normálně bych to vzal naopak ale jestli odešli ve čtyři ráno,pochybuju jak znám Horana že by došli někam daleko." Dělal chytrého Lee. „No a nechceš se tam pak rovnou stavit na rychlovku? Ta nás nezabije." prosil jsem. „Milý Harry. Sex nás možná nezabije ale Zayn jo." „Hmmh..." Zabručel jsem. „Nebuď otrávenej..." řekl mi Liam a konečně jsme odjeli.
***
Lidičky omlouvám se že jsem díl nepřidala jak jsem napsala. Já si příběh píšu do sešitu a teprv pak sem ale jsem strašně líná ho přepisovat. Ono kdybych psala o hodině do tabletu by nebylo dobré+když učitel(ka) vidí sešit vypadá to jako bych si zapisovala :D No prostě to taky není výmluva. Vážně sorry. Taky vám nebudu psát KDY bych přepsala další díl protože bych to zase nesplnila. Tak snad se časem příběh zalíbí alespoň někomu a prosím aspoň o 2 vote a minimálně 2 komentáře (nepočítají se moje :D) (Na obrázku je barman "Norman Reedus" :3 :D pokud se koukáte na The Walking Dead tak ho znáte :D)

Pay or DieKde žijí příběhy. Začni objevovat