4.part

389 32 9
                                    

*Harry*
Sedli jsme si k oknu abychom viděli ven. Vlastně takhle si chtěl sednout Liam. Podíval jsem se směrem k mostu, jak tam seděl ten žebrák. Nebyl tam. Jedl jsem svůj twister-nebo co to bylo-a upíjel Pepsi, neustále se koukal z okna s očekáváním, že ho uvidím utíkat s někým druhým. Při tom jeho žebrání jsem se snažil zachytit alespoň na chvíli jeho obličej. Překvapivě se mi to povedlo. Neměl tolik vousů jako ostatní eh...žebráci,bezdomovci nebo jak se jim říká. Tím pádem jsem usoudil že moc dlouho bez domova být nemusí. Nebo se holí a to by bylo trošku blbý. Jsem já to ale detektiv.
*Liam*
"Kam furt koukáš?" "Eh-no k tomu mostu, jak tam byl ten žebráček?" Kouknul jsem se směrem jak Harry řekl. Vážně už tam není. "Myslíš, že to byl Tomlinson?" "Jako takhle...mohl by. Za 1. K bordelu to je kousek a pochybuju že by se mu ve 4 ráno chtělo někam daleko jít. A za 2. Většina bezdomovců nebo podobných individuí má alespoň malý strniště. On neměl ani nejmenší náznak vousů." No něco na tom bude. "Lee proč nemáme jejich fotky?!" No jo...i když "Toho blonďáka mám...radši se neptej jak." Nemám rád když se mě někdo vyptává na osobnější věci. "Dobrá, ptát se tě nebudu. Ale tak mi ho ukaž." Vytáhl jsem z kapsy u džín iPhone a napsal heslo 'NIHO' (podle čísel 6446), kliknul na 'obrázky',hledal zhruba měsíc zpět. "Mám to!" Nechtěně jsem křikl. Naštěstí je tu takový hluk, že si toho tady nikdo nevšimnul, vlastně kromě Hazzy. Ukázal jsem mu fotku blonďáčka. "Tak toho jsem párkrát zahlídnul v bordelu. Ale nevěděl jsem že je to Horan." "Tak aspoň víš koho si všímat. Napíšu Zaynovi o fotku Tomlinsona. Možná mu nedošlo, že mi ji neposlal." Harry pouze přikyvoval k souhlasu. Mezitím co jsem Zaynovi psal zprávu o fotku, Harry dojedl. Zvednul se, zastrčil židli a šel k východu. Dal jsem si mobil na vibrace a vložil jej do kapsy džín, vzal si zbytek hranolek a šel za ním. Přešli jsme přes přechod, na stranu kde byla řeka a most. "Nechceš se tam dolů podívat?" "Když už tu jsme, tak můžem no." Sešli jsme po schodech dolů a rozhlíželi se kolem, když jsem si všiml, jak dvě osoby utíkají-do 20-ti metrů to určitě bylo-směrem od nás. "Jestli to jsou oni, tak si ze mě dělaj prdel ne? Člověk si chce 'jen' popovídat a teď má místo toho běhat? Ještě k tomu najedenej? To je jako tělocvik na základce." Řekl Harry a mně hned došlo, že je mu naprosto jasné kdo to tam utíkal. Niall s Louisem. "No co jinýho chceš dělat?" Rozeběhli jsme se za nimi jak nejrychleji jsme mohli. Určitě bychom je v autě dohonili snadněji ale neviděli bysme třeba kam zaběhli. Začali zpomalovat. Doběhli jsme je. Všichni čtyři jsme stáli na místě, oni zády k nám. "Otočte se." Přikázal jsem. Nic. "Nialle otoč se." Blonďák se konečně otočil. "A ty taky." Mezitím co se otáčel i druhý, zavibroval mi mobil. Zayn. Konečně. Odkašlal jsem si, abych upoutal Harryho pozornost. Odemkl jsem mobil a podal ho Harrymu. Prohlédl si fotku Louise a porovnal s člověkem vedle Nialla před námi. "Ty nejsi Louis Tomlinson!" Vyjel po neznámém člověku Harry a chytl ho za bundu. Sáhl jsem po Niallovi a držel ho u sebe. "Harry nech ho. Niall o tom bude určitě vědět víc. Že ano?" Řekl jsem Harrymu a koukli jsme na Ira, který se pouze ušklíbnul. Hazza bezdomovce pustil a ten se hned rozeběhl pryč. Odešli jsme spolu s Niallem k autu a jeli za Zaynem.
***
Další díl je na světě :3 poděkujte těm kteří komentujou a dávají vote :)) samozřejmě i těm kteří to pořád čtou :) na další díl jako vždycky 2+ vote a 2+comments :3

Pay or DieWhere stories live. Discover now