2.part 1/2

416 30 2
                                    


*během noci v bordelu*
„Vypadni fetko jedna!" Řval majitel bordelu na právě vyhozeného zaměstnance.
„A-ale Nicku! Já slibuju že to bylo naposled!" kňučel. „Jo jasně,naposled! Kurva Louisi to jsi mi říkal před měsícem taky! Jak ti mám věřit když svůj slib vždycky porušíš!" pokračoval v hádce Nick,když do místnosti vešel blonďáček. „Co tu řvete?" řekl chlapec. Než se mu od těch dvou dostala odpověď všechno pochopil. „Ni já nechtěl,jenže..." promluvil Louis „Jenže co? Nechal jsi se unést jako naposled? Dohajzlu Louisi to nemůžeš,vždyť tě už vyhodí!" prohlásil Niall.
„Ehm...Nialle,já už Louise vyhodil a...tebe taky" oznámil Nick bez vysvětlení a pokračoval. „Prosím vás,aby jste si sbalili nejdůležitější věci a odešli ještě v tuhle hodinu." dořekl a ukázal na hodiny které ukazovaly 4 hodiny ráno. Louis s Niallem šli do svých pokojů a sbalili si opravdu jen ty nejnutnější věci jako spodní prádlo,další pro ně důležité oblečení,hygienu apod.
Nick je poté doprovodil k hlavnímu vchodu a řekl jim jen pouhé „Sbohem" zavřel za nimi vchodové dveře a Louis s Niallem se oficiálně stali bezdomovci...zatím. „Lou?" zašeptal menší chlapec. „Hmh? Co chceš?",optal se druhý. „Máš nějaké peníze? Já jenom že jich moc nemáme a pochybuju že nám to na noc v hotelu bude stačit." „Já-Nialle...všechny jsem dal za drogy. A ještě k tomu jsem nezplatil všechny..." Prohlásil sklesle Louis. „Bezva! Takže díky tobě jsme bez domova,kromě 10 £ bez peněz, a ještě k tomu je možný že nás někde támhle pod mostem zabijou kvůli tvojí 'menší' závislosti na drogách! Že já se tě před měsícem zastával. Už tehdy to bylo jen tak na pokraji vyhození." Vyjel po Louisovi Niall. „ Já se moc omlouvám! Nechtěl jsem...můžem se někde schovat třeba..." začal Louis přemýšlet „Louisi nemá cenu se někam schovávat,protože Nick už určitě Zaynovi zavolal že nás vyhodil. Takže nás budou hledat všude." Vysvětloval blonďáček brunetovi."Vždyť víš jak rychle našli Normana." „No...vždyť...můžem pod ten most. Třeba budou tak blbí a budou si myslet že bychom pod most nešli ale my tam budem." „Louisi, ty jseš takovej debil. Ale zkusit to můžem." Louis s Niallem se vydali k mostu 5 minut od bordelu...jejich bývalého 'domova'.
***
Dneska trošku kratší za to se omlouvám a další bych přidala v pátek :D
(+ jsem strašně poctěná 'Vote' od Caroline Payne :3 je to boží holka skvěle píše a shippuju ji s Liamkem :D)

Pay or DieNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ