3.part

327 27 4
                                    

*Louis*
'Zív' "Ni? Spíš ještě?" Šťouchnoul jsem do blonďáčka. "Hmh! Nech mě! Já chci spát!" zabručel "Ni musíme vstávat. Musíme přece jinam." "Lou...na to abychom přešli na jiné místo máme celý den a i když jednou nás nezabije spát 2x na stejném místě..." Snažil se Niall vykroutit z toho, aby nemusel vstávat. "Dělej Niallere!" Strhnul jsem z něj mikinu,kterou byl přikrytý, zvednul jsem se a utíkal směrem k řece. Jak jsem počítal Niall utíkal za mnou. Když byl dostatečně daleko od své provizorní postele,jsrm mu hodil mikinu nazpět. "Ty šmejde!" Řval na mě. "A jak jsem tě měl z tý postele vytáhnout?" "No...hm. Taky nevím." Zasmáli jsme se. "Takže máme 10£ a víc ne?" Optal jsem se. "Ne víc nemáme. A ani žebrat nemůžeme protože vědí že jsme dva. Leda by šel jeden z nás sám." Moudřil Niall. "Okay...okay já půjdu." Rozhodl jsem se na konec.
-o 3 hodiny později- *Harry*
"Hey Lee!?" "Nekřič vole,vždyť jsem vedle tebe a slyším bohužel až moc dobře. Co chceš?" "Mám hlad." Takovej hlad,že bych vyjedl celý Nando's a ostatní jako Mc'Donald a KFC. "No tak si zajdem do nějaký restaurace." "Hm. Já mám chuť na tortilly nebo něco takovýho." Zakručelo mi v břiše. "Tak půjdem do Nando's. Nevím jistě,jestli tam mají to co chceš ty ale to máš jedno." "Yaaay!" Zajásal jsem jak nějakej idiot. Ale aspoň už nebudu mít hlad.
*Louis*
Sedím u mostu a koukám na Nando's. V čepici mám tak 2£,je mi zima,bezva no. Všichni hladoví lidé se jdou najíst. Jen já jako dement tu sedím a sleduju, jak se cpou jak by řekl Niall 'výbornými kousíčky masa' nebo co se tam prodává. A já s ještě větším hladem, bez domova nemám ani kousíček jídla. Aspoň tyčinku by to chtělo. Vím že bychom se za 12£ s Niallerem najedli ale ještě něco málo by to chtělo i když...jo,stačí to. (p.a.12£ =360kč :D) Aspoň těch 15£. Bože pořád přemýšlím nad penězi,sedím na studený zemi,čepici před sebou,s šátkem přes obličej aby mi nebyla zima, já se pro žebračení narodil. "Takže kde to všude ještě projdem?" Zaslech jsem něčí chraplavý hlas. "Tupče! Nemel tak nahlas. Nikdy nevíš kdo tě může slyšet." Podíval jsem se nahoru a uviděl nějakého sexy kudrnáče s Paynem. Doprdele. Šli do Nando's. Abych se přiznal. Payne k nám chodil do Gayclubu, nejvíc za Niallem. Sem tam jsme prohodili něco ve smyslu "Čau a Ahoj" ale nejlepší je že si mě teď nevšiml. Myslím že za to děkuju šátku. I když v Gayclubu jsem byl vždycky oholenej mohl si mě prohlídnout. No nechme toho. Když se za nimi zavřely dveře, rozhodl jsem se odejít zpět za Niallem. Říct mu že až v takovém bezpečí nejsme.
***
Yaaay další díl je na světě :D Zase mi to trvalo strašně dlouho -.- za to se omlouvám těm,kteří tento příběh čtou a líbí se jim :) Jen jsem vám chtěla napsat/říct že díly budou vždycky takhle krátké. A asi tenhle příběh taky moc dlouhý nebude :/ +omlouvám se že je příběh někdy nepochopitelnej :D a očekávejte že všechny díly budou strašně uspěchaný apod.
A poslední věc "píšu" novou povídku "You're My Victim" tak jestli by jste byli tak hodní a přečetli si :)
Další část bude tak jako předtím minimálně 2 votes a 2 komentáře (nepočítají se moje :))

Pay or DieWhere stories live. Discover now