6.part

309 25 10
                                    

*Harry*
Dostal jsem za úkol přivézt Tomlinsona k Zaynovi, jinak že Normanovi prostřelí hlavu. O co vážně nestojím, jelikož je jediný barman, který mi neúčtuje to co všechno vychlastám.
Venku dost prší a já sedím v autě na rohu silnice u bordelu, kde by se měl každou chvílí-aspoň doufám teda-objevit Tomlinson. Ha! Já o vlku a vlk za rohem (nah...trošku jinak) vzal jsem si černý deštník a vylezl z auta. Neměl jsem kabát či bundu, takže si nemůžu hrát na náhodného kolemjdoucího. Zatřásl jsem se zimou a rozevřel jsem deštník. Vydal jsem se těch 10 metrů k Louisovi. Přistoupil jsem k němu a schoval ho pod deštník. Teď ještě vymyslet nějakou chytrou větu. Skenoval mě svýma ledově modrošedivýma očima, až mě z něho zamrazilo. Než ze mě vypadla jakákoliv věta, začal sám. "Tak co chceš? Bagety neprodávám." vyšlo z něj bez jakékoliv známky citu. Bože, kdyby to nebylo tak vážný a nepršelo by, tak se asi válím smíchy na zemi. 1:0 pro Louise "Chci..tebe. Takže za kolik?" Moc dlouho nepřemýšlel: "10£" kdyby nešlo o Normana a chlast, tak ho pošlu do prdele. Fakt, že jo. "To je za co. Za ruční práci?" pousmál se a podíval se zamyšleně do deštníku, který nás chránil před deštěm. On se pousmál!! 1:1 pro mě!! "V podstatě ano." No ty vole. 10£ za to, že mi jen vyhoní péro? Tak to dokážu taky...a zadarmo!! "No, ale já chci tebe. Ne tvou ruku." Znovu se zamyslel "Jestli mi chceš rozšířit anální díru, tak to bude za 20£ Buď ber nebo vypadni." Vcelku dost drahá kurvička. Sáhl jsem do kapsy a vytáhl peněženku. Zaplatil jsem a odešli jsme k autu. Otevřel a zavřel jsem za ním jako správný gentleman. Pak jsem jen obešel auto, nastoupil a co nejrychleji opustil tuhle část čtvrti.
Vzal jsem ho k nám domů a tam jsem si užil ten nejvíc luxusní sex, který jsem kdy měl. Bože, to je lepší než nějaká ženská, která má 1 do měsíce nepoužitelnej týden.
"Měl bych jít." zvedl se z postele Louis a začal sbírat své oblečení ze země. Hodil jsem na sebe boxerky a přišel jsem k němu. Chytil jsem jej za boky a otočil si ho k sobě. "Ne, nikam nemusíš." jeho rty se srovnaly do úzké linky a povzdechl si "Musím jít uspokojit i jiný pány než jen tebe, Harry." vzal si na sebe boxerky "Kolik chceš?" nabídl jsem mu peníze, abych ho zdržel než příjde Liam. "Už jsi mi zaplatil. A zůstávat tu nebudu." oblékl si své úzké rifle a tričko "Louisi, prosím." snažil jsem se znít zoufale "Tak dobře, ale dal bych si něco k jídlu." zakručelo mu v bříšku. Mlčky jsem přikývnul a odešli jsme do kuchyně. Je akorát čas na odpolední svačinu.
Louis dojídal svůj jogurt a já druhý banán, když domů přišli Liam s Niallem. Niall se bez pozdravu a čehokoliv jiného přiřítil k poloprázdné lednici. Liam v klidu přišel za námi a přisednul si vedle mě. Louisovi spadla brada. Nejdřív ukázal na Nialla a pak na Liama. Ani jsem nenapočítal do tří a Louis se 'rozeběhl' ke hlavním dveřím. "Jsou zamčené, a klíče mám u sebe Louisi!" křikl po Louisovi Liam. Lou se vrátil zpět do kuchyně, sedl si na místo kde seděl předtím, a podepřel si hlavu rukama. "Dobrá práce Harry." plácnul si se mnou Liam "Dobrá práce Louisi." podíval jsem se na Louise, který přikývnul "Jaká práce? Oh..aha." došlo Liamovi "Hochiháhehnouhachyhyts?" otočil se na nás Niall s krabicí Ritz v ruce. "Já ne." odpověděli jsme sborově "Teď máme něco na práci, tak tu buď opatrný..nemehlo moje." Liam vstal, chytil Louise za paži a se mnou v závěsu odváděl Louise do auta. "Ochey" cpal se Nialler dál.
***
S Louisem jsme úspěšně dojeli k Zaynovi. Šli jsme úzkou uličkou, ve které je vlastně skrytý zadní vchod speciálně pro Zayna. Aby vás tudy pustili dovnitř stačí znát heslo:"Zdechni pičo." nevím kdo to vymyslel, ale ze začátku mi to přišlo vtipný.
"Louisi! Konečně!" Rozmáchl Zayn rukama a k tomu poté zatleskal. "Bravo Harry! Zachránili jste Normana!" Liam postrčil Louise k Zaynovi "Ach, Louisi. Kolik už mi dlužíš?" Louis jen pokrčil rameny "Prdelko, až do poslední pence tu mám napsaný, že mi dlužíš 2 616£. Máš je teď u sebe?" mlčel "Takže nemáš..hm. Co s tím uděláme." Zayn svraštil své obočí, přejížděl si prsty po bradce a jeho rty utvořily napodobeninu 'duck face' "Franku!" vstyčil prst do vzduchu, ukázal něco na Louise a zmíněný Frank kývnul a odvedl Louiho někam do vedlejší místnosti. "Momentálně Louis bude mlácen, dokud nepromluví." polkl jsem všechny sliny, které se mi nahromadily v ústech. "Harry, kolik po tobě chtěl?" Liam se na mě udiveně podíval a pak si zase vzpomněl o co tu jde "20£" řekl jsem soustředěně při sledování každého Zayna pohybu který udělal. "20£?? Vážně? Vždyť za tohle by ti na něj v bordelu sotva šáhnul." zasmál se Zayn a my s ním. Sáhl do kapsy a dal mi 20£ "Vezmi si je, než si to rozmyslím." podíval jsem se na Liama, který přikývnul. Dneska tady všichni mlčí..to se mi moc nezamlouvá. Vzal jsem si tedy od Zayna peníze a se s jeho svolením jsem se rozešel k baru za mým oblíbencem Normanem. Procházel jsem kolem dveří do místnosti, ve které má být Louis. Nakoukl jsem dovnitř a uviděl jsem ho ležet uprostřed místnosti s krví okolo úst a nosu. Teď mě přešla chuť na jakýkoliv alkoholický nápoj. Všiml si mě, i když jsem se díval dovnitř jen na pár centimetrů otevřenými dveřmi. "Franku, přestaň ho mlátit!" Vkročil sem odvážně(aspoň si to myslím)dovnitř a on přestal. Sklonil jsem se pro Louise a pomohl jsem mu posadit se na jedinou židli v místnosti. "Harry." pohladil jsem jej po tváři "Zaplatím to za tebe. Mně to problém nedělá." do místnosti vešel Zayn "Harry!! Co tu děláš!" držel jsem Louisovu ruku "Zaplatím to za něj. Jen mi ho nech doma." nechápavě se na mě podíval "Je to na tobě." Super.
_______________________________
Po EXTRÉMNÍ době další díl. Lepší než napsat něco s čím nebudu spokojená a pak bych zbytečně mazala povídku.
Chci vědět jestli to ještě někdo čte :)
Má cenu pokračovat? Asi by byly jen 3-4 díly do konce.

Pay or DieUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum