Cap.13: I Don't Understand

1.2K 48 0
                                    

Imediat ce m-a vazut Zayn a ramas de-a dreptul socat si nu mai putea spune niciun cuvant. Eu doar zambeam, privindu-l cu aroganta. 

-Si...sper sa ramana intre noi asta. Bine?

Spun facandu-i cu ochiul si plecand de acolo. Nu am mai stat foarte mult si lasandu-i lui Luke motocicleta mea am urcat pe cea noua si m-am dus direct acasa. Cum am intrat in camera mea mi-am aruncat lucrurile undeva pe pat si am intrat direct in baie. Scapand rapid de haine am intrat la dus. Imediat ce pielea mea a facut contact cu apa fierbinte muschii mi s-au relaxat si am putut simti fiori reci placuti ce imi strabateau tot corpul. Dupa vreo jumatate de ora am iesit de sub dus, avand parul inca ud mi-am luat pe mine lenjeria intima, o pereche de pantaloni gri de trening si un maieu negru. Luand un prosop am incercat sa-mi usuc parul dar exact atunci telefonul a început sa sune. Am aruncat prosopul pe pat si am raspuns la telefon.

-Ce vrei Jay?

-Suntem inca la club, iar Luke s-a imbatat putin si nu poate conduce motorul. Poti veni tu sa-l iei?

-Vin acum...

Luandu-mi un hanorac pe mine si tenisii in picioare mi-am pus un fes in cap peste parul inca umed si punandu-mi gluga deasupra am iesit din casa. Am luat un taxi pana acolo si dupa ce am platit am coborat si fara sa-mi pese cum eram imbacata am intrat inauntru. L-am apucat de brat pe Luke si l-am scos afara in ciuda mormaielilor pe care le spunea si pe care numai el le intelegea.

-Eu mai stau.

-Ba nu...nu mai stai! Atunci au iesit si baietii.

-Haide frate, du-te!

-Ok...

Atunci un stranut mi-a scapat printre buze.

-Ce ai?

-Ce am? Am iesit de sub dus si nu am apucat nici sa ma usuc ca m-ati chemat voi!

-Ok...lasa ca iti aduc eu motorul si va duce Brooks acasa.

-Bine...

Atunci i-am lasat cheile si urcandu-ne in masina am mers acasa. Dupa ce cu mare greu Luke a reusit sa adoarma m-am trantit pe patul din sufragerie cu un mar in mana. Imi zburase tot somnul.

Atunci cineva care nu s-a mai deranjat sa bata a intrat in casa. Am ramas surprinsa sa-l vad pe Zayn.

S-a asezat langa mine pe canapea privindu-ma ciudat.

-Ce?

-Nimic...

-Atunci de ce ai venit, idiotule!

-Ah da...ti-am adus astea. Am inteles ca esti racita si cum aveam cateva siropuri m-am gandit sa-ti aduc.

Spune avand o caldura in voce si o privire pe care nu am reusit sa o vad vreodata de la el.

-Sa le iei din trei in trei ore bine?

-Bine...Mersi?

Spun fiind total surprinsa si totusi injurand in mintea mea ca trebuie sa ma trezesc la 4 dimineata ca sa iau un sirop idiot.

Se ridica apoi si da sa plece dar cum nu se putea trebuia sa scot pe gura o perla.

-Mai bine pleci...sa nu se ingrijoreze Jennifer.

Atunci privirea lui s-a schimbat si pufaind nervos a iesit din casa trantind usa. Nu inteleg de ce s-a enervat dar nici nu cred ca-mi pasa. Luand punga cu medicamente am urcat treptele lenesa pana in camera mea unde invelindu-ma cu patura pufoasa am adormit imediat. 

*****

Sunt trezita de sunetul enervant al telefonului care suna in miez de noapte. Bajbaind dupa el il apuc si fara sa ma mai uit cine e il duc la ureche.

-Cine puii mei esti si de ce mortii ma-tii ma suni la 4 dimineata?!!

Tip in telefon si atunci de partea cealalta a firului se aud cateva chicoteli.

-Ti-ai luat siropul?

Aud vocea usor ragusita a lui Zayn din care reiese ca este si destul de amuzant de remarca mea de acum putin timp.

-Nu...

-Du-te si-l ia!

Atunci ma ridic din pat si torn putin sirop intr-o lingurita apoi ducandu-l la gura il las sa alunece pe gat apoi bagandu-ma in pat ma intorc la conversatia cu Zayn.

-Gata!

-Ok...noapte buna si sper ca data viitoare sa nu fiu nevoit sa te sun.

Cu asta a inchis telefonul. Eu stateam si ma holbam la el. Ce tocmai s-a intamplat? Mai intai imi aduce medicamente apoi isi face griji pentru mine? Nu mai inteleg nimic...Ce naiba se intampla?

Atunci m-am asezat calumea in pat punandu-mi capul pe perna si stand cu ochii atintiti spre tavan. A fost ciudat dar nu am de gand sa ma obisnuiesc cu asta deoarece ma astept o data cu asta de orice de la Zayn.

IMPOSSIBLE (In Curs De Editare)Where stories live. Discover now