Cap.27: Everything Changes

860 43 1
                                    

Inca stand cu fata spre acea priveliste am fost trezita din ganduri de telefonul care a inceput sa sune.

-Alo?

-Domnisoara, avem nevoie de putin ajutor deoarece zilele urmatoare vom avea cativa noi veniti.

-Ce varste?

-Intre 19 si 22 ani.

-Bun...macar n-au 16 ani. Vin imediat.

Am inchis telefonul si lasandu-l pe pat m-am indreptat spre dulap pentru a-mi alege ceva de imbracat.

Mi-am luat o pereche de blugi stramti negri, un maieu alb si o jacheta de piele. M-am incaltat cu o pereche de botine si mi-am prins parul intr-o coada de cal. Mi-am dat cu putin parfum si luciu de buze apoi luandu-mi telefonul si cheile
am iesit din casa.

M-am urcat in masina mea, un Ferrari negru si am pornit spre sediu care era la marginea orasului sub forma unei vile uriase. Avand accesul celor de la poarta am intrat in locuinta uriasa. Acolo m-am intalnit cu Justin, mana mea dreapta care ma ajuta cam cu toate. Suntem si buni prieteni de altfel si ne intelegem chiar bine dar incercand pe cat putem sa separam chestiile profesionale.

-Care-i treaba?

-Pai...am vorbit cu Harry, seful bandei din Londra si vrea sa trimita aici doi baieti noi, care ne-ar fi destul de folositori.

In L.A. este intr-un fel centrul gruparii, celelalte fiind prin toata lumea. Doar cei mai buni sunt trimisi aici si se "ocupa" de anumite persoane, fie stau alaturi de sefii mari si ii ajuta in tot ce fac cam cum e Justin, iar eu nu am nevoie de alti badboy rasfatati pe capul meu.

-Ok...cand ajung?

-Maine seara.

Mda...si poimaine e ziua mea ce tare...

-Bine...sa vina deoarece daca pot ii voi primi abia poimaine la pranz sa discutam apoi pot sa inceapa de zilele urmatoare.

-Inteles sefa! Am ras la afirmatia lui fiind amuzant sa mi se spuna asa.

-Ia-o mai usor, nici chiar asa.

-Ok...

O data cu asta am plecat de acolo si m-am dus direct acasa. Zilele astea o sa fie grele...presimt asta.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Stiu ca este cam scurt dar l-am postat ceva mai repede si aceasta este un fel de introducere pentru capitolele urmatoare.Sper ca pana acum v-a placut pipaiti si voi un pic steluta si votati :)) Kisses!

IMPOSSIBLE (In Curs De Editare)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum