93 (nio månader senare)

3.2K 174 144
                                    

Nio månader senare!

Omar:

"Jag ser ju helt väck ut! Allt jag ser är ju dig haha!"

Skrattar jag över synen på dator skärmen.

"Haha lite kanske!"

Erkänner Ogge som ligger bredvid mig i sängen. Hans arm som tryggt ligger runt mina axlar trycker retsamt till och jag låstas bli upprörd av hans ord.

"Men fan vad taskigt och du ska föreställa min pojkvän!"

Jag putar ut med underläppen men brister ut i skratt efter en sekund över Ogges ansiktsuttryck. Det slutar med att jag pussar honom på munnen och sedan ler vi lyckligt åt varandra.

"Vänta nu kommer det!"

Utbrister han nervöst och riktar åter sin uppmärksamhet åt skärmen. Jag sjunker nervöst ner i hans omfamning igen och greppar mjukt hans lätt svettiga hand. Jag hör hur hans hjärta bankar när den speciella delen av intervjun kommer.

Ogge:
Jag har Omar i min famn men nervositeten speglar sig överallt i min kropp.

På datorn går gårdagens intervju och Frida som intervjuar oss börjar fråga om dejting. Min fulla koncentation faller på klippet och jag försvinner som från världen.

Frida kommenterar att Oscar och Felix såklart dejtar och måste vara årets sötaste par. Vilket de såklart håller med om och bjuder på en vacker kyss.

De är som gjorda för varandra för att vara helt ärlig och deras kärlek verkar bara ha blivit starkare och trofastare sedan de blev indragna i röran som skulle leda till äkta kärlek för cirka ett år sedan. De svarar glatt på frågor om deras förhållande och skämtar a la Foscar Style. Vilket är väldigt pinsamt för resten av oss.

Frida vänder sig sedan mot mig och Omar och frågar hur våra statusar ser ut. Man kan riktigt se hur mitt hjärta hoppar ur min kropp medan Omar blir stirrig och flackig med blicken. Dock finner Omars ögon min profil och ett plötsligt lugn sköljer över honom. Så säker på sin sak börjar han svara utan att släppa mig med blicken.

"Faktiskt så..."

Men han avbryts av mig som tar ett stort andetag och lyfter blicken från bordet till kameran. Det är jag som måste säga det, jag kände det i hela min kropp och jag tänkte inte fega ur den gången.

"Dejtar vi!"

Hela jag ser så seriös ut att det nästan är läskigt men jag var så nervös att jag i den stunden trodde att jag skulle dö. Frida ser allmänt förvirrad ut och får ur sig ett dumt "va?".

"Ja jag och Omar är i ett förhållande!"

Säger jag lite stoltare och ler lite nervöst medan min blick faller på Omar innan den snabbt finner bordet igen.

Omar för upp våra sammanlänkade händer och dinglar dem gulligt framför kameran. Frida ser allmänt förvirrad ut innan hon förtjust piper till och utbrister grattis och springer fram och kramar oss. Hon frågar exalterat Felix och Oscar i fall de visste om detta och Oscar ler beundrande mot oss innan han svarar.

"De har varit tillsammans längre än oss faktiskt!"

Sedan går hans blick till att ömt landa på Felix som generat skrattar till innan han snabbt och oskyldigt pussar Oscar på munnen.

Sedan de blev tillsammans har Felix blivit annorlunda. På ett bra sätt det vill säga. Han är omtänksammare på ett mer uppenbart sätt än innan. Och om man frågar honom något måste han alltid ha Oscars åsikt medräknat och svarar alltid med "vi tycker" eller "enligt oss" även om det bara handlar om ifall en film är bra eller inte. Det är nästan som om de är samma person ibland. Sjukt sött i vilket fall som helst.

"Ja vi har varit tillsammans i två år faktiskt!"

Säger Omar försiktigt med ett leende medan jag pinsamt nog utbrister "surprise". Det får alla att skratta och mitt ansikte att bli helt rött. Sedan säger Frida snällt till att alla ska sluta skratta för att få mig att slippa känna mig utskrattad.

Jag ler tacksamt åt henne medan hon skrattande säger den klockrena kommentaren.

"Man ljuger verkligen inte när man säger att den här intervjun avslöjade allt!"

Vi alla håller med innan jag åter tar en fullt seriös men nervös ton.

"Jo vi vill bara, alla fyra faktiskt, säga att vi hoppas att faktan att vi alla nu mera är upptagna inte gör att ni känner er mindre uppskattade för det. Vi älskar er fortfarande bara inte som jag älskar Omar!"

Jag avbryter mig för att skyggt le mot Omar som lyckligt återspeglar mitt leende på sina vackra läppar.

"Men det betyder inte att jag, att vi älskar er mindre! Nej utan bara på ett annat sätt men fortfarande så sjukt starkt! Så snälla låt inte detta gå ut över vår musik eller sättet ni såg på oss! Vi är fortfarande samma killar ni föll för och började lyssna på! Så snälla fortsätt att lyssna och titta på oss så ska vi fortsätta att leverera lika mycket som vanligt och älska er precis lika mycket!"

Avslutar jag döds seriöst och släpper ur mig ett lättat leende.

Jag ser bort från skärmen och riktar min blick mot min pojkvän. Hans blick vilar redan på mig och han ler försiktigt. Han vet att jag var nervös inför att släppa bomben och jag uppskattar det något otroligt.

Dock är glädjeruset för stort just nu här vi ligger ihop slingrade för att lägga mer tanke kraft på det. Så jag trycker mina leende läppar mot hans och känner genast den ilande känslan genom magen som alltid uppstår när hans läppar snuddar mina. Det är konstigt hur varje kyss kan vara som den första, efter hela två år är det minst lika spännande och uppfyllande att kyssa honom.

När våra läppar lämnar varandra gosar han ner sitt huvud i mitt bröst och jag kramar om honom med ömhet.

"Jag älskar dig Ogge!"

Mitt hjärta hoppar över ett slag som varje gång hans perfekta läppar formar de orden. Leendet kan jag inte stoppa och jag suckar lyckligt innan jag med så mycket ömhet och kärlek jag kan förmedla svarar honom med mitt självklara svar.

"Jag älskar dig också Omar!"

Jag känner hur hans leende växer och hur han pussar min bröstkorg innan hans hand lugnt formar mönster längst min sida.

Jag trivs som bäst när jag har Omar så nära mig som nu. Jag pussar honom lätt i hans svarta vackra hår och bara njuter.

Njuter av att vara oss, att vara jag och för en gångs skull vara jag på riktigt. För jag vågade precis som Felix att erkänna min kärlek inför hela världen till den jag älskar mest. Till min underbara pojkvän Omar Rudberg.

I intervjun som avslöjande allt!

-------------
Det är med blandade känslor som jag nu avslutar denna bok. Jag vill säga tack tusen gånger om för alla som läst, röstat och kommenterat! Ni har varit pricken över i:t så många av mina dagar. Tack, tack, tack!

Ha det så bra! <3

Xx, M.

Intervjun som avslöjade alltWhere stories live. Discover now