60.

2.7K 143 24
                                    

Oscar:

Jaha där stack Ogge, han behöver nog behandla de känslor som uppenbart uppstod när Omar nämndes. Han såg ut att dö när bara hans namn sades. Stackars Ogge, vi alla tre tittar efter honom där han går förbi Daff utan att ens titta på hans förargade gestalt.

Min blick möter Felix som trycker ihop sina ögonbryn som i en gest. En gest som förklarar att han inte heller vet exakt varför Ogge stack. Men att vi har våra gissningar och de alla har Omar som en ingående ingrediens.

När min blick faller på Frida som skrattar åt händelsen finner jag ett leende på både mina och Felix läppar.

"Oj vilken fart han fick då!"

Skrattar Felix och jag tillägger lika skojigt riktat mot Frida.

"Ja nu blev du kvar med oss din stackare"

Jag lägger armarna om Felix axlar från sidan och lutar mitt huvud bakåt och tindrar med ögonen åt henne. Som pricken över i:t flyger min vänstra vad upp i en söt pose. Både hon och Felix skrattar högt åt mig.

"Ja vilken tur jag har"

Skrattar Frida med ett härligt leende. Felix får en slug min och snirklar in sin arm runt min höft där vi står i en hög av ihoptrasslade armar.

"Ja nu får du Foscar delux!"

Han blinkar charmigt med sitt ena öga och något tänds inom mig. Som alltid när hans vackra ögon leker en inbjudande lek.

"Ja men det får jag ju! Det här får jag utnyttja!"

Säger Frida lite mer allvarligt men leendet rycker i hennes mungipa.

"Kör på!"

Utmanar jag med ett stort leende. Hon bara flinar fast på ett vänligt sätt innan hennes ögon smalnar utmanande åt oss.

"Okej tjejer där hemma i tv sofforna! Nu ska ni få alla små detaljer i livet som Foscar!"

Jublar hon mot kameran och slår nöjt ihop sina händer.

"Haha vi kanske ska släppa en bok? Livet som Foscar?"

Skrattar Felix och jag ler lyckligt.

"Ja vilken best seller! Vi hade blivit miljonärer! Bra idé gubben!"

Felix och jag flinar när jag säger gubben. Men hans flin omvandlas till ett snett charmigt leende när mina läppar snabbt snuddar hans kind. Han tittar på mig med samma sneda leende med tänderna som uppvisning och Frida piper förtjust till.

"Jag har alltid bra idéer sötnos!"

Han blinkar åt mig och jag smälter inombords. Om han inte hade hållit mig hade jag nog smält genom golvet av ren lycka. Han kallade mig sötnos, jag är hans sötnos! "det är bara skådespel Oscar" säger en irriterande röst i min hjärna och jag trycker bort den med bestämdhet. Jag tänker njuta av den här stunden nu när jag har chansen. Det värsta som kan hända är att jag verkligen framstår som förälskad i min pojkvän vilket är hela idén. Så jag ler med en rodnad på kinderna åt honom medan Frida tar sin chans att prata.

"Men ni är för söta! Det är helt otroligt! Det borde vara olagligt!"

Piper hon och jag blir så generad att det nästan blir obekvämt. Dock finner jag Daff med blicken och han ser mer än nöjd ut. Han klämmer till och med in en liten cirkel rörelse med fingret. Jag tar det som en uppmuntran till mitt tidigare beslut att njuta av stunden. Jag kan alltid skylla på Daff om Felix frågar senare.

"Haha ja Oscar är olagligt söt i alla fall!"

Smörar Felix på och jag bara strålar åt honom med rosiga kinder. Jag tänker inte ens försöka hålla det inne längre. Den meningen gör mig lyckligare än jag varit på länge, så varför inte visa det?

"Nej du är olagligt söt"

Ler jag och flyttar mig en aning närmre hans ansikte. Han skrattar lite innan även han flyttar sitt ansikte närmre.

"Nej du!"

Han höjer utmanande på ögonbrynet och ler ett kaxigt leende. För honom är visst allt en tävling. Dock är detta en tävling jag gärna deltar i.

"Nej du!

Konstaterar jag och nu har jag sett till att våra näsor snuddar lätt vid varandra. Felix ler en vinnares leende och gosar sin näsa med min i en eskimå puss.

"Okej du vinner jag är helt klart sötast!"

Flinar han sedan och låter åter sin uppmärksamhet falla på Frida. Dock efter att han flirtat lite med kameran över sin söthet. Jag bara skrattar åt honom medan mitt hår flyger när mitt huvud rör sig från sida till sida. Frida ler fånigt åt oss och skrattar lite grann åt Felix konstaterande.

"Alltså jag dör! Och jag är säker på att hela Sveriges befolkning gör det med mig!"

Hon suckar lyckligt åt oss men fortsätter sedan när våra busiga leenden fångar hennes ögon.

"Men killar nu måste ni berätta! Hur hände all den här sötheten? Hur upptäckte ni att ni gillade varandra mer än vänner om jag ska säga så! Oscar?"

Varför var hon tvungen att tillägna mig frågan för?

Shit!

---------

De två alltså ;)

Xx, M.

Intervjun som avslöjade alltWhere stories live. Discover now