H2 ~hello beautiful~

12.1K 453 72
                                    

Volgens mij was ik al enkele minuten k.o. Ik opende mijn ogen weer en zag dat ik terug in mensengedaante was. Alles was vaag. En ik voelde dat de mannen me meesleurde. Mijn hoofd bonkte en ik zat onder het bloed. Overal had ik krabben en bijtwonden.

Voor mij zag ik de man lopen die me gevangen had. Hij had zwart haar en een gespierd lichaam zijn haar lag wel wat warrig. En zijn arm tja die zag er niet zo goed uit maar dat is zen eigen schuld.

Plots voel ik dat we stoppen. Wazig zie ik dat we in een stadje zijn. Ik voel de ogen van de mensen op me branden. "Zayn ze is wakker!"riep 1 van de mannen die me droeg.

De man voor me die dus blijkbaar Zayn heet draait zich met 1 ruk om en pakt men kin weer beet. "Dag puppy, lekker geslapen?" Ik zie een grote valse lach op zen gezicht verschijnen. Ik kon het niet laten en spuug recht in ze gezicht.

"Bitch!" Zegt Zayn kwaad. En hij slaat me recht in men gezicht. "wacht maar af!"fluistert hij net hoorbaar.

"Laat haar los!"klinkt een zware stem. De mannen laten me meteen los en ik val op de grond "Alpha!" Zegt Zayn en hij draait zich om en knikt. De alpha komt dichter en ik ruik zijn geur. Hij ruikt zo goed! Ik probeer de richting van de alpha uit te kijken en zie een hotte jonge man staan met bruin haar,bruin baartje, gespierd en met tatoos alleen al door hem te zien smelt ik. (Zie foto)

"Wat heb je voor me Zayn?"vraagt hij kort. "Deze rogue zat aan de noordkant van uw terein, alpha. We hebben haar meteen naar hier gebracht."

"goed werk Zayn!" Zegt de alpha terwijl hij dichter komt. Ondertussen zit ik op men knieën met men hoofd naar beneden. Hij gaat op 1 knie zitten en heft men hoofd omhoog als hij mijn ogen ziet is hij er een hele tijd verloren in.

"wat is jouw naam, schoonheid?"vraagt hij verleidelijk."Kiara, meneer."zeg in net zoals een schoolmeisje. "Zeg maar Jace." zegt hij vriendelijk. Ik glimlach even.

Ik weet niet wat het is maar mijn wolf binnenin zou hem zo willen bespringen! "Wat doen we met haar Jace?" "Laat haar maar aan mij over."Ik kijk verschrikt naar Jace. Wat was hij van plan?

"Wees maar niet bang." fluistert hij lief. Hij neemt me op en ik gil door de wonde op men rug. Jace laat me meteen weer los en kijkt Zayn dodelijk aan. Hij staat recht en gaat naar Jace. "Wat heb je gedaan met haar!" Roept Jace kwaad. zo luit had ik nog nooit iemand horen grommen.

"euhm.. we-", zonder hem zelfs te laten uitspreken plant Jace zijn vuist in Zayns gezicht. Zayn zakt meteen door zijn benen en bloed onophoudelijk door zijn neus. Enkele jongens gaan rond Zayn staan en helpen hem.

"Laat hem liggen!" Roept Jace kwaad. hij gromt dodelijk naar de jongens. Jace loopt terug naar mij en ik kijk hem bang aan zijn ogen zijn pik zwart en hij ziet er best wel eng uit. Hij pakt me voorzichtig op en vraagt:"Gaat het?"

"Zie je dat niet?" Zeg in een beetje bang ,ik wil niet dat hij nog bozer word. Hij kijkt me bezorgt aan en hij ziet er zo sexy uit.

Voorzichtig draagt hij me naar een dokter. Toen ik daar de naald zag die in men been ging ging het ligt weer uit. Ik hoorde Jace nog roepen: "Kiara, Kiara,...!"
----------------------
Thnx voor het lezen

Ily all 💋

Follow? Like? Comment?

The rogueOnde histórias criam vida. Descubra agora